Szalontay Zoltán az előző könyv sikerén felbuzdulva rendezgetni. Kapucíner szelet Kapusnyik Karácsonyi torta Karamell Karamell tejszínkrém Karamell vajkrém Karamellás . Végül hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és az egészet összedolgozzuk. Máz : teáskanál karamellás pudingpor teáskanál cukor teáskanál étolaj 1- dl víz.
A hozzávalókból piskótatésztát készítünk, közepes méretű tepsibe . A dkg liszthez hozzáadjuk a sót, a tojássárgáját, az ecetet és a vizet, 5-perc alatt jól kidolgozott.
Ez adta az ötletet, hogy, hogy én is összegyűjtsem családom kedvenc. A porcukrot habosra keverjük a vajjal, a pudingporral és a forró. Ha van kedvünk, akkor bevonhatjuk a felső lapot karamell mázzal vagy . A narancs mázhoz a narancs üdítőből és a pudingporból sűrű krémet. A máz készítés: A kakaóport tejet cukrot összeforraljuk,amikor sűrűsödik hozzá keverjük a vajat. KréA vaníliás pudingporokat dkg cukorral és dl vízzel simára keverjük.
Mogyorós-kekszes kocka karamellkrémmel. A tejet meglangyosítottam a mézzel és belemorzsoltam az élesztőt, hagytam míg feljött a tetejére,.
Egy liter tejből és három karamellás pudingból főztem krémet, egy tasak . A recept, és az elkészítés a következő:. Finom tészta, lágy krém, isteni tejszínhab és különleges máz. Nem véletlen, hogy a franciakrémest generációk imádják. A vaníliakrém és a máz Moha receptje alapján készült, egyrészt mindenképpen olyant szerettem volna, ami nem vaníliás pudingporból készül, másrészt az ő. Pár percet várunk, hogy kicsit szilárduljon a karamell , majd éles . A cukrokat pudingporokat tojások-sárgáját a maradék vízzel.
A cukrot egy lábosban kevés vízzel összeolvasztjuk világos . Fél liter tejet felfőzök egy vaníliás pudingporral , kanál liszttel, tojás sárgájával. Az egyik tésztalapra egyenletesen rákenem a karamell mázat , aztán még melegen 25. A pudingporokat elkeverem a vízzel, és állni hagyom.
Tipp: Egy villával meg lehet cifrázni a máz tetejét, hogy márványosabb hatást . A krémhez karamell pudingporokat keverjük csomómentesre a tejjel, főzzük. KRÉM -cs, karamell pudingpor -dl tej -dkg margarin -dkg porcukor -dl habtejszin. Pontosan valahogy így képzelem el az igazi, régi, századfordulós, békebeli ischlert. Az élesztős gyúrt tésztákat minden esetben meleg helyiségben készítsük, mert az alacsony.
Készíthetjük pudingporból is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.