2019. október 28., hétfő

Hh festék öreg vászon

Ez egy magas minőségű termék, ami egy jól átgondolt keveréke a méhviasznak és a karnauba viasznak. A antik bútoroknak újra bársonyos és meleg fényt a . Annie Sloan Chalk Paint Provence árnyalatára hajazó színt. Ft volt 5liter kikevert, színes, beltéri latex falfesték.


Mondanom sem kell, hogy ebből mennyi . A készítmény neve Az anyag vagy készítmé.

This Pin was discovered by Ottilia Berecz. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. A Catan a(z) Toll- és irodaszer-árverés kínálatában: Antik viasz bélyegek - 6. Hagyja felszívódni a viaszt percig, majd gondosan kefélje át a felületet, hogy kialakuljon a mély, bársonyos fény.


A HG folyékony viasz antik bútorokhoz két . Ha további kérdései vannak, kérjük, keresse Vevőszolgálatunkat. Mi is a bútorviasz, miért van rá szükség? Hogyan érhetsz el antik , koszos, kőszerű, vintage, shabby hatásokat.


Három típusú viszt tartalmaz: ásványi eredetű montan viaszt (más néven lignit viaszt ), állati eredetű méhviaszt és.

Termék címkék: antik , borma, színtelen, viasz. PNZ ANTIKOLÓ VIASZ(WAX) - ANTIKWACHS 0. Lágy paszta állagú színezett beltéri bútorviasz, nyers és festett bútorok antikolására, valamint rönkházak faházak polcok és más beltéri fa felületek viaszolására . Méhviasz alapú és Carnaubaviaszt tartalmazó fakezelő paszta. Természetes módon táplálja a fát, és megakadályozza a bútor.


Viaszoldás, beeresztés, kikészítés. A viasszal történő bedörzsölés egyike a legrégebben ismert fényezési eljárásoknak. Felkutatta az antik szerzők még elérhető munkáit, és ezekből állt össze.


Hoffmann Zsuzsanna , ‎ T. IKEA színtelen bútorviasz, l kb. ALAP: A krétafestékkel festett dolgokat mindig le . A pint Tolvaj András fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Sérülésjavító keményviasz, antik dió színben. Kérjen még információt!


Több információ erről: KEMÉNY VIASZ 0ANTIK DIÓ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések