2019. október 22., kedd

Méhviasz gyertya színezése

A gyertya elkészítésével nem . Tudta hogy Te is könnyedén tudsz hangulatos méhviasz gyertyát készíteni, ráadásul olyat, ami segít tisztábbá tenni a szoba levegőjét? Méhviaszgyertya - Adventi koszorúra. Az ünnepi hangulatért. Klasszikus hengergyertya (66g) 5cm x 5cm.


Hogy a gyertya saját kezűleg milyen lesz, annak csupán a fantáziánk és. Egy olyan kiegészítőnek mindig helye van a háztartásban, mint a gyertya. A méhviasz érdekes, de csökkenti a választási lehetőségeinket. Később több alkalommal készítettem méhviaszgyertyát is, ami szerintem a. Az öntött gyertya szintén egyszerű: az olvasztott, színes viaszt szépen bele kell.


Viasz-alapú zsírkrétával is lehet színezni , és kapható kifejezetten . Az idei adventi koszorú a szokásos “négy gyertya van rajta, tehát koszorú”- alapelvet követve, itthon található dolgokból készült, egyedül a . Keverhetünk bele illatanyagot, színezőanyagot is ilyenkor. A megolvadt paraffint öntsük . Húsvét, Jézus Krisztus keresztrefeszítésének és feltámadásának ünnepe. Kreatív ötletek, hobbi technikák, receptek, életmó ingyen letölthető sablonok és szabásminták.


Gyertyakészítés otthon, könnyedén, saját kezüleg. Hozzávalók kókuszolaj méhviasz E-vitamin olaj vagy olívaolaj Javasolt . Válasszuk ki a méhviaszt, amivel dolgozni szeretnénk. Teljesen mindegy, hogy lapokat vagy pasztillákat választunk. Legegyszerűbb formája a méhviasz - gyertya. A hagyományos gyertya sem nagy ördöngösség.


Színezni is lehet, vagy színes viasszal, vagy zsírkrétával. Természetes anyag, légtisztító hatással, ám a gyertyát nem tudjuk színezni , illatossá tenni . Ha a kanóc túl vastag a gyertyához, akkor a gyertya hamarabb leég, ráadásul kormoz is. Enyhén áttatsző, ezért javasolt színezni olvasztott állapotában. A sztearin természetes anyag, a belőle készíthető gyertya tejszerűen opálos színű. Készíthető belőle kozmetikum, felületkezelő anyag, gyertya.


Színezésre megfelelőek lehetnek a boltokban kapható, kifejezetten gyertya. Alapvető szabály, hogy pigmentet nem használunk a gyertya belsejének színezésére , . Hobbiboltban kapható forgácsolt viasz, de ha van otthon használt gyertya , amire. Beszerzendők: - Vegyünk olcsó háztartási gyertyát, vagy lehet kapni kreatív.


Olvasztott zsírkrétával is lehet színezni a hagyományos gyertyát. Tehát a parafin, a sztearin és a méhviasz toxikológiailag jelentős káros anyagokat nem tartalmaz. A lila gyertya színezésére használt chloranil nevű vegyi . Zsírkrétával lehet a kívánt árnyalatra színezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések