2020. február 23., vasárnap

Trilak lábazatfesték

Matt, vékony rétegű homlokzat- és lábazatfesték vakolt és beton felületekre HÉRA. H minőségű) továbbá egyéb kül- és beltéri betonfelületekre, új eternit . Héra homlokzat- és lábazatfesték sötétbarna 4l, Ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatok és lábazatok (min. vHminőségű) továbbá egyéb kül- és beltéri . Kiváló fedőképességű, kolor változatban színkeverőgéppel is színezhető matt lábazatfesték. Tekintse meg Héra Lábazatfesték termékünket festékboltunkban. Elérhetőség: Rendelhető.


Forgalmazott márkáink. Időjárásálló, lég- és páraáteresztő bevonata, a fal természetes szellőzését nem gátolja. Trilak külső falfestékek. MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB? Jupol fűrészporos beltéri falfesték.


Modakril homlokzatfesték. Akropenta pala és lábazatfesték. Homlokzatfestékek, vakolatok, - Homlokzatfestékek, - Lábazatfestékek.


Alapozók, Beltéri falfestékek, színezők, dekorációs anyagok, Egyéb . A LÁBAZATFESTÉK fehér, szürke, vörös, barokksárga, barna és zöld színben kap- ható, és 16. TRILAK Festékgyártó Kft. Lég- és páraáteresztő bevonata a fal természetes szellőzését nem gátolja.


Héra kolor homlokzat- és lábazatfesték L fehér l. Vagy a készlet erejéig! Kül- és beltéri fa-, fémfelületek . Poli-Farbe lábazatfesték. Folyamatosan kiszállítjuk megrendeléseiket!


A leggyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket! Az Ön választása: A festék . Supralux Frontal Lábazat-és. Kérdése támadt a termékkel kapcsolatban ? Keressen minket telefonon, vagy személyesen boltjainkban.


KOLOZSVÁR festékbolt . HÉRA kolor homlokzat- és lábazatfesték.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések