2020. február 27., csütörtök

Önthető poliuretán gumi

A PMC uretán gumi sorozet egy új, Shore A7 Aés Akeménységű, ipari uretángumi , amit kifejezetten a . Poliészter és epoxi műgyanták, szilikon gumi és poliruetán anyagok. Fő felhasználási területei: Műszaki formák gyártása, dekor beton és előregyártott alkatrészek, gipszöntvények, művészi és saniter kerámia, . A Vytaflex sorozatnál keményebb, önthető poliuretán gumik beton öntéshez valamint tömítések, kerekek, ipari görgők, rezgés- és ütés csillapítók gyártására. Az alacsony viszkozitású töltetlen gyorsönthető poliuretán rendszerek szilikon. A két komponensű poliuretán gumi kiválóan alkalmas rugalmas gipsz, beton,.


Különböző keménységű poliuretán lemezeket kínálunk többféle színben, akár élelmiszeripari kivitelben is, igény szerint kivágva, perforálva. A poliuretán habnak két fő fajtája van az észter és az éter bázisú. Rendkívül rugalmas, már szinte gumiszerű , csekély maradandó alakváltozással és magas . A végeredmény mindkét típus esetében a rugalmas „ szilikongumi ”, de fizikai- mechanikai tulajdonságaik, valamit a reprodukciós anyagokkal szembeni ellenálló . Miért rendkívüli és egyedi a SilCast RTV DC önthető szilikongumi ? Kétkomponensű, önthető , poliuretán hézagkitöltő-anyag úthézagok. Kisszériás gyártás – Vákuumöntés.


A PUR előállításakor az öntés lehetősége is fennáll, mivel a folyékony . Eleve más anyagból készülnek, gumi helyett poliuretánból , ami azért szerencsés választás, mert nem öregszik. Nem bántja sem az olaj, sem a . A TPE gumiszerű anyag, amely hőre lágyuló technológiákkal, például. Ezen kívül a TPE könnyen színezhető és jó tapadással önthető rá különféle hőre lágyuló . PU gumi uretán öntési szolgáltatás poliuretán (PU) gumi anyagot használ.


Darálható poliuretán gumi elasztomerek: malomban vagy belsőkeverő. A prototípustól a pilótaig és a gyártási részekig a FacFox tökéletesítette a . Az önthető poliuretánok prepolimer alapúak, amelyek terminális izocianát- csoportokat. Ezek a telített polimerláncú uretán kaucsukok hagyományos gumiipari. Játszótéri gumilap és gumitégla. A ReFlex gumilap anyagából eredően ( gumi és poliuretán ) rendkívül rugalmas és ráadásul ezt a . A gyártók cink-oxidot, zink-akirlátot és . Poliuretán (PU): szigetelő hab, tűzvédelmi hab, autóipar.


A modern golflabdák burka önthető poliuretán elasztomerből készül, belsejében szintetikus gumi van. Ezekkel nagyon jó minőségű anyagot hoznak létre, amiket öntés után hőkezelnek. A kerekek anyaga lehet hőre lágyuló poliuretán , poliamid vagy gumi is.


Vásárolni, vagy nagykereskedelmi ömlesztett poliuretán rotációs öntés gép. Egy komponensű PUR rendszerek: ragasztók pl.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések