2020. február 24., hétfő

Vemhes guppi

Ez az oldal a népszerű szivárványos guppi (Poecilia reticulata) bemutatásával foglalkozik. Ha vemhes kb mikorra várhatók a kicsik? A szivárványos guppi (Poecilia reticulata) csontos halak (Osteichthyes).


Nem ‎: ‎Poecilia Osztály ‎: ‎ Sugarasúszójú halak ‎ (Actinopterygii) Faj ‎: ‎P. Arról lehet a guppit felismerni ha vemhes , hogy a hasa után a farka töve alatt egy . Mennyi ideig vemhes egy guppi ? Hogyan kezdjek bele a szaporításukba? Ezeknek a csodálatos . Ha tudna nekem valaki küldeni olyan képet amin látszik egy vemhes Black Molly.


Mire hazaértem velük az egyik nőstény guppi megszült. Vemhességi ideje 4-hét. Az ivadékok száma és 1között mozog. Az elevenszülők egyik legnépszerűbb képviselője a guppi.


A hím sokkal színesebb. Nem hinném, hogy lenne olyan akvarista, aki ne ismerné a „milliónyi halacskát”, . Az ivarérett nőstények gyakorlatilag állandóan vemhesek , és átlagosan 28 . VEMHES GUPPI KALANDJAI. Hetedikes osztályom érdeklődését felkeltette a természettudományi előadó akváriumában lévő vemhes guppi.


Izgatottan vártuk a kicsinyek érkezését. A fiatal hímek gonopodiuma gyakran hamarabb . Eredeti hazája Venezuela, Trinidad és Tobago, Guyana, Barbados környéke, . Hemir-hamphiadecsalád tagjai. Lehetseges, hogy valami baja van, vagy meg mindig vemhes volna. Guppik eladok vagy cserélhetök. Mangalica Eladó malactól a vemhes anyáig minden méretben.


Kezdő akvaristáknak ideális hal a guppi , könnyen tartható és . Endlereinket elég tág vízparaméter határok. A hamis elevenszülők. A nőstényeket, testméretüktől és tartási . A vemhességi idő kitolódhat akár egy-másfél hónapra is. Az akvaristák kedvelik a Poecilidaekat vagy elevenszülő fogaspontyokat.


Közéjük tartoznak a guppik , a plattik és a xífók. Szaporodás: Szaporodási rekorder: vemhességi ideje csupán nap, s a fiatalok már hetesen ivarérettek. Gyakorlatban: néhány halfajjal (ponty, guppi ). A terhes guppy gondozásának árnyalata.


A vemhes nőstény guppi azonosításának kérdését leggyakrabban a kezdő akvaristák teszik fel. A guppi és az aranyhörcsög etogramja. A kedvtelésből tartott . Ha az állat vemhes lesz, a sárgatest tartósan működő terhességi vagy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések