2020. február 6., csütörtök

Pekingi törpe házityúk

Súly kakas 1-kg tojó 7-kg. Származási ország Kína. A tojók éves tojáshozama tojások.


Weboldalamon fajtánként bemutatom a dísztyúkok főbb csoportjainak tagjait : törpe -óriás fajtákat, részletes leírásukat , színváltozatukat képekkel illusztrálva. Szabolcs- Szatmár-Bereg , Kisvárda. A lakenfeldi tyúk eredetéről több történet is kering.


Az egyik elgondolás szerint a 18. Hollandiában alakult ki. A törpe madarak felé kezdtem el húzni, mert úgy gondoltam inkább.


Az alap egy szívós parlagi tyúk mely jó tojáshozammal rendelkezik. A házityúk életben maradása azon múlhat, hogy sikerül-e megtalálni az ősi, vad. A legjobb megoldás egy póttojót szerezni a tojások kikeltésére egy másik törpetyúk fajtából – a pekingi törpe házityúkok illetve a selyemtyúkok . Itt a törpetyúk -fajták vannak felsorolva ABC szerinti sorrendben. Tehát a Törpe amrockot az A betűnél kell keresni. Mindenfajtához tartozik képgaléria és . Győrújfalu április 20.


Törpetyúkoktól tojás eladó : Keltetésre törpetyúk tojás eladó. Japán törpe baromfik kakas és Japán törpetyúk. ANNABERGI BÓBITÁS BORZASTYÚK. APPENZELLI TÖRPE SZAKÁLLAS TYÚK fogolynyakú . Törpe cochin fekete-babos növendékek jérce és kakas jelenleg 2. Eladó két darab törpe Cochin tyúk.


Csirkék törpe fajok súlya általában nem több, mint kg. Minden évben ez a törpe tyúk feküdt mintegy 1tojást. Esetleg cserélem őket, apróbb méretű tyúkokra , japán törpe ,itáliai, holland bóbitás stb.


Keresek sárga óriás orpington naposcsibét,valamint holland törpe tyúk tojást,vagy. A pekingi kacsa hazája Kína. Révai Nagy Lexikona, 18. RevaiLexikon_adtplus. Rövid ismertetőszöveg és sok-sok színes kép az itáliai és a hamburgi tyúkokról hamarosan!


Eredeti törpe , mert nem a nagytestű cochin törpésített. Kicsinye a csibe, a kamasz, növendék nőivarú házityúk a jérce vagy csirke. Többféle olcsó, használt pulyka tyúk eladó.


Időszerű kérdések a baromfitenyésztés köréből ( tyúk , liba, pekingi kacsa, pulyka) -M35. A törpe , a díszes tyúk Bentamok leírása és eredete, különösen a tartás és a. Baromfi vágóhíd Baromfiipar Baromfikeltetés Díszbaromfi Gyöngytyúk Kacsa, házikacsa Külföldi oldalak Lú liba Őshonos baromfifajták Pulyka Tyúk WYW . Tyúk - Téma:Állatok - Online Lexikon - Tudod-e, hogy mi mi?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések