2020. február 14., péntek

Tyúkvásár

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. A mi tyúkicáink tegnap délután megérkeztek! Szép tollas egy éves vörös tojótyúk eladó! Borso Heves, Hajdú, Szabolcs, Jász-Nagy. A helyi adó hirdeti, hogy eladó tojótyúkok vannak.


TYÚKVÁSÁR , TIKVÁSÁR, (tyúk~ v. tikvásár) ösz.

Vásár, illetőleg piacz, melyen tyúkokat, csibéket árulnak és vesznek. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Tyúkvásár van a faluban.


A lap eredeti címe: . Unsubscribe from Gābē Kārhēl? Készítette: Kácsor László Tulajdonos: MTI Zrt. Szeptemberi hónapra Szállítási Hely idő :Október 17.


FRISS: Ételkiszállítás Békésen.

Hatalmas tyúkvásár a PURINA-ban! Amit a felső képen látsz, az enyhe túlzás. Az egyik útszéli villanyoszlopon színes plakát: akciós tyúkvásár. Hátizsákos középkorú pár gyalogol el a plakát mellett.


A gyakran kényszeresen viccelődő férfi . Kerekegyháza december 12. Szezonvégi kiárusítás, kedvező áron, barna tollazatú, jól termelő tojótyúkok 1 . Baromfi ágazatunk három évtizedes múlttal rendelkezik. Szárnyas - Apróhirdetés - Agroinform.


Keltetni való tyúk tojás. INGYENES házhozszállí- tás! Pénteken az operett, musical és a retro zenék műfaja került terítékre a Hámori Máté által vezényelt Szolnoki Szimfónikusok előadásában a PARTITÚRA nyáresti . FÖRGÓKOTRÓRA gépkezelőt alkalmaznék gyakorlattal . Eladó, ingyen elvihető Haszonállat hirdetések Budapest területén.


Több friss, ellenőrzött eladó Haszonállat hirdetés: Nyugdíjas állatgondozót keresek! Series, Ordo, fic voarab. Eladó 1db, hónapos szabadtartású Tetrasl tyúk!


Elvihetőek egyben vagy darabonként is!

Amennyiben egyszerre mindet . Eladó egy darab éves kos BIRKA (szelí egészséges, gyönyörű) frissen nyírva, körmölve. Továbbá eladó három januári születésű BÁRÁNY . PIROS TOJÓ TYÚK VÁSÁR LESZ BALKÁNYBA. Előjegyezhető a meg adott telefon számon.


Ez a hirdetés jelenleg nem elérhető. A weboldal Cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében, az oldal böngészésével elfogadod ezek használatát .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések