2020. április 7., kedd

Sonax gumiápoló zselé

Olcsó XTREME Gumiápoló zselé 2ml Autóápolás árak, akciók. SONAX XTREME Gumiápoló. Fényes fekete, nedves hatást kölcsönöz minden gumiabroncs-típusnak.


Az innovatív gél formulája megőrzi és megvédi a gumit a repedés és a színvesztés. Ez most azoktól teljesen más - ez egy GÉL. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Hosszan tartó, nedves hatást kölcsönöz a gumiabroncsoknak. Rendszeres használatával megelőzhető a gumi korai öregedése, kirepedezése, színvesztése.


A gumiabroncsot védelmezi a színvesztés és a repedezések ellen a . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Sonax Gumiápoló paszta 1ml. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot!


Az új gél formula ápolja és. Kívánságlistára teszem. Tire Polish 1l Glicerines gumiápoló az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Akciós motorolajok a legjobb áron. Kiváló gumiabroncs kondicionáló gél a gumiabroncs fényességéért és helyreállításáért, amely ellenáll még a legszélsőségesebb időjárási . Nincs termék a kategóriában.


Miért válasszon minket. Közvetlen gyártói kapcsolat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések