2020. április 13., hétfő

Törzskönyves csivava eladó

Törzskönyves csivava eladó

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - ki csivava. Törzskönyves csivava kölykök. Csivava fajtatiszta jellegű kan kiskutya eladó. Keresek Csivavát, egy holland ismerősömnek.


Feltétel, hogy egy ivaros kan és egy szuka- külön vérvonal,, ne testvérek legyenek. Oltva és többször féreghajtva. Egy tenyésztõ csak törzskönyvvel kínálja kutyáit, és adás-vételi szerzõdéssel köt . Magyar nemzetiségű csivava kennelek (tenyésztők) adatai és elérhetőségei. Nyolc hónapos Német juhász szukakölyök eladó , kiállítási célra is! Német) elit törzskönyvvel rendelkezik.


A szülők, és a nagyszülők . Rövid és hosszú szörű csivava kölykök eladók. Fehér pomerániai törpe spitz kiskutyák eladók. Chihuahua kiskutyák törzskönyves szülőktől eladók. Ha most akarsz venni, akkor ajánlom a szüleimet, nekik van eladó.


Rendszeresen oltatott, féregtelenített, jól kijön más kutyákkal is. Samurai Tamashi kennelbõl Japán Akita eladó. Eladó kan csivava kiskutya. Már csak szuka kiskutya, hónaposak. Egy jó tenyészetből származó, törzskönyvvel , genetikai szűréseket.


Az extra mini csivava egyedek is szaporítás eredményei. A kicsik előjegyezhetőek, és hetes korban ( okt után ) elvihetőek chippel, oltással, . Olcsó eladó új és használt csivava yorki keverék. Növendék, törzskönyves , hibátlan kislányok is gazdira várnak,kitűnő. A képen látható hetes csivava kölykök eladók minőségi tápon nevelve oltva rendszeresen féreg hajva. Anyjuk törzskönyves német spic.


Tudj meg mindent a csivava fajtáról, természetéről, hogy hogyan nevel gondoskodj róla, etesd. A legátfogóbb információ egy helyen. Nem 2 nem vagy ezer forint. Elado hetes hofehér csivava kiskutyusok.


Hirdetés ingyen - ingyenes. November 26-án született Akita Inu ( japán ) kutyusok eladók. Ha veszel itt autót akkor azt csak is törzskönyves osztráktól.


Esetleg feldobhatnád a helyére, az eladó alkatrészek topikba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések