2020. április 7., kedd

Wallkyd falfesték ár

Plusz szállítási költség. Felületek: Épületek, lakóházak, egészségügyi intézmények, iskolák, lépcsőházak belső falai, beázások, foltok . Mennyibe kerül a szállítása? ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. Választékban a literes az aerosolos kiszerelés !

Oldószeres falfesték. Felületek Épületek, lakóházak, egészségügyi intézmények, iskolák, . HIGIÉNIAI FALFESTÉK ÉS HIGIÉNIAI FALFESTÉK SPRAY. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Hasonló termékek kedvező áron.


Speciális, mosható, oldószeres falfesték fokozott higiéniai követelmények teljesítésére. Fenyőfa és keményfa felületek alapozására. Falon illetve a mennyezeten lévő toll, nikotin vagy beázás foltok eltakarására kiválóan alkalmas matt fehér festék.

Rendkívül magas fedőképességű festék spray, . Poli-Farbe színes diszperziós beltéri falfesték. Egészségügyi intézmények, élelmiszer- és italipari létesítmények, iskolák . POLI-FARBE INNTALER AIR CLEANER LÉGTISZTÍTÓ BELTÉRI FALFESTÉK. Nálunk az első a vevő, ezért a profi kiszolgálás mellett jó minőségű termékeket kínálunk a lehető legolcsóbb áron.


A Deko Festék Diszkont Kft. Author: Áron Székely. Weboldalt készítette: Cégem 3weboldal . Héra GOLD belső falfesték 15L. Termék opciók: Színárnyalat.


Beltéri fehér falfesték. WALLKYD higiéniai beltéri fehér falfesték. Eladó egy Bosch PFS festékszóró. Az olajfesték gondolom csak vakolat leveréssel távolítható el később.


Színes falfestékek között az egyik közönségkedvenc a Dulux színes. Ideális: tűz közelében, vízmelegítőkre, csövekre, autók kipufogódobjára és bárhol, ahol magas .

Kül- és kültéri falfestékek , lakkok, zománcok, vakolatok számítógépes színkeveréssel, színezéssel. A raklapokból készült bútorok mellett szól, hogy rendkívül kedvező áron megvalósíthatóak;. A közölt árak forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!


Supralux wallkyd higiéniai beltéri fehér falfesték. Wallkyd higiéniai falfesték és spray. Szállítási határidő: 3-munkanap. Száradási idő: óra.


Olcsó új eladó és használt Supralux színskála falfesték.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések