2020. április 2., csütörtök

Sötét tölgy trapézlemez

Trapézlemezek , cserepeslemezek és kiegészítők gyártása és forgalmazása. Festett sötét tölgy famintás trapézlemez , másik oldalon sötét barna! Elérhető egy oldali faminták (mm): 2. Famintás lemezek kiválóan alkalmas: -Kerítésnek,Oldalfalnak -Álmennyezetnek - Épületek külső és belső burkolására -Épületek bádogos kiegészítőihez . Előre gyártott trapézlemez kerítéselemek széles választékát kínáljuk, rövid.


T8-as trapézlemez aranytölgy és dió színben.

Két oldalon famintás. Ttrapézlemez mintázat esetén érvényes famintás trapézlemez árak. Aranytölgy , vilagos dio. Világos dió, paliszander2. A trapézlemezek felhasználási lehetőségei rendkívül változatosak.


Legolcsóbban a gyártótól! Kétoldali famintás aranytölgy trapézlemez , Kiválló minőségű trapézlemezt , acél szelement, cserepes lemezt keres. A 8-as trapézlemez a legújabb trapézlemezünk, amit nem tetőre terveztek, mivel igen. A dió és a tölgyfa mintáját .

Választékunkban mostantól famintás változatú trapézlemezek is megtalálhatók. A fautánzatú acéllemez dió és tölgy színben egy- illetve kétoldalon famintás . Mindkét oldalukon horganyzott. Magas mechanikai szilárdság és időjárásállóság jellemzi. Az aranytölgy árnyalat világos színével és kicsit fényes felületi hatásának köszönhetően kerítése mások számára is.


Sötétebb és nem túl fényes. Homlokzati trapézlemez E12. Hosszú élettartam és magas . Tetőfedő (vízelvezető horonnyal) és homlokzati trapézlemez a T-Eco-hoz hasonlóan különleges mintázattal és kiegészítő formaelemekkel.


A lemez hosszúságát (borda irány) a kívánt hossz méretre . Milyen fa mintázatú lemezek kaphatók? Természetes hatású időtálló famintás trapézlemez dió és aranytölgy. Renolit Standard - Mahagóni Mahagóni.


Az általunk képviselt gyártó színes (akrilbevonatú) trapézlemez. Az utóbbi időben nagy hangsúlyt fektetünk az. Vizes fatapasz-világos dió.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések