2020. április 15., szerda

Szilikon spray

Szilikon spray

Különösen alkalmas gumi és műanyag alkatrészek kenésére és védelmére. A szilikon spray vízlepergető, pH-semleges, ellenáll az időjárás viszontagságainak,. SZILIKON SPRAY 400ML. MOTIP és TKK márkájú szilikon spray raktárról azonnal kapható!


Szilikon spray

Motip silicone spray 2ml. Az aeroszol műanyag és gumi felületek, alkatrészek ápolására, színfelfrissítésére és védelmére . Akciós motorolajok a legjobb áron. Kiváló kenés, vízszigetelő és korrózióvédő termék a legtöbb felületre, ideértve a fém, fa, gumi és műanyag felületeket is.


Szilikonspray termékek az autoápolás . Zsírmentes védő-, kenő-, elválasztó- és ápolóanyag. A greenteQ szilikon spray nagyon széles . Műanyag, fa, gumi és fém alkatrészekre használható. Magas hőállóságú, tiszta, nem . A kormány által kihirdetett vészhelyzet és a COVID intézkedések miatt csökkentett munkaidőben dolgozunk, így a beérkezett rendeléseket . A műanyag alkatrészek állapotának megőrzéséhez síkosító-, elválasztó- vagy kenőanyagként is használható. Tartósan ápolja, védi és impregnálja a fém-, gumi- és műanyag alkatrészeket. Berner szilikon spray.


Szilikon spray

Védi és ápolja a műanyag részeket, ajtóburkolatokat, ajtógumikat, összehajtható tetőt és autótetőt, automata biztonsági övek felhúzó . Jó páraképző képességének köszönhetően ideális kenő, korrózióvédő és víztaszító bevonatot képez a kezelt felületen. Prevent Professional, Bolti ár: bruttó 1. Univerzális szilikon spray , mely ideális fém sebészeti műszerek ápoláshoz, kenéséhez, a rozsdásodás megelőzésére, azon eszközöknél, ahol a szilikonok . Az oldat nem hagy foltot, erős, kiváló kenést biztosít, nem szívja fel a piszkot, véd a nedvesedés ellen. Az összeragadt részeket meglazítja és . Lakossági és ipari célokra egyaránt használható. Alacsony toxicitású, kedvező ár-érték arányú. A papír és fa feldolgozásban megelőzi a ragasztó . Ingyenes kiszállítás 14.


Igen gyorsan felszívódó szilikonolajat tartalmaz, mely kiválóan ápolja a gumi, műanyag, bőr, műbőr . Alkamazási terület: ajtó gumiszigetelés, nyikorgó műanyag alkatrészek, . A termék magas szilikon tartalma miatt kiválóan használható műanyag, gumi, bőr , műbőr tárgyak felületeinek kezelésére, ápolására, kenésére, konzerválására . Minden olyan helyre használható, ahol ásványi olaj mentes zsírozásra van szükség. Cipzárra, gumi, polymer, műanyag vagy fém.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések