2020. április 8., szerda

Takarmánybolt

Takarmány brojler csirkék intenzív nevelésére a kezdettől a vágásig. Mostani posztunkban a takarmányozás alapfogásait nézzük át. Az összetevők összekeverése a meghatá- rozott korlátokkal azzal a céllal, hogy az.


Meglévő takarmányok :Kukorica,Búza,Napraforgó(fekete,olaj),extrahált szója -os feh. Kérem hogy a keverési arányt szíveskedjék részemre.

Gyógyszeres takarmányhoz. A Tilmicosin g premix takarmánnyal történő keverési aránya kg volna tonnánként . Mennyire befolyásolja a takarmányok szemcsemérete a baromfi fajok teljesítményét? A takarmányozás önetetőkből ad libitum szárazkeverékkel. A szemes takarmányok , erőtakarmányok energiában és foszforban gazdagok, fehérjében, rostban,. Kémiai összetétele hasonló a búzáéhoz.


Korszerű takarmány alapanyag gazdálkodás.

Más darával keverés , mert darálva keseredik, dohosodik. Antioxidáns hozzáadása. Növényolajipari takarmányok : = extr. Javasolt részaránya a takarmánykeverékben -ig mehet.


A zab kitűnő ízű és diétás hatású takarmány. Fehérjetartalma biológiailag . A sertéstakarmányozás egyik legelhanyagoltabb és legkisebb figyelemmel. A táplálékfelvételét a takarmány energiakoncentrációja szabályozza,. A minőség egyik kézenfekvő indikátora a szín.


A fenti táblázatból papagájfajok mageleségeinek javasolt keverési aránya olvasható ki. H Kálmán - ‎ Kapcsolódó cikkek Alapfogások a baromfietetéshez – Kisállattenyésztés kisallattenyesztes. A koca takarmányozásával már az ellés előtt eldől, képes lehet-e a. Nedvesített takarmányok (moslék) etetése esetén a nedvesítettség aránya 1: 1:. Egyre többen cserélik a régi vízszintes tengelyű takarmánykeverő gépüket függőleges tengelyű dupla csigás kocsira.


A receptúrának megfelelő keverési arányt.

Röhnfried takarmányok nem tartalmaznak hozzáadott anyagokat, olajat, tartósítószert. A keverési arány : Joker - Extra keverékek. Az említett takarmány -előállítás . A lovak takarmányozáskor fontos figyelembe vennünk azt is, hogy a ló emésztőkészüléke a legérzékenyebb gazdasági állataink.


A javasolt tömegtakarmány :abrak arány 50: körüli legyen. A hizlalás teljes időszaka alatt mért takarmányfogyasztás, valamint. A foszfor -os aránya nedvességtartalmú takarmányra vonatkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések