2016. augusztus 24., szerda

Csúszógyűrű felújítás

Fő tevékenységi kör: csúszógyűrűs tömítések javítása felújítása. A felújítás alapvetően a kopott csúszófelületek köszörüléséből és síktükrösítéséből ( leppelés) áll . Csúszógyűrűs tömítések felújítása. Manapság a globális versenyhelyzetben a . OEM tömítések, eredetivel megegyező gyártású tengelytömítések, mechanikus tömítések forgalmazása, valamint csúszógyűrűs tömítések javítása - felújítása. KSB csúszógyűrűs tömítések a hosszú szivattyú élettartamért. A csúszógyűrűs tömítés a szivattyú egyik legfontosabb komponense.


Cégünk rövid határidővel vállalja a saját forgalmazású és más gyártók által gyártott mechanikus tömítések teljes felújítását. BBC gyártmányú elektrohidraulikus féklazítók felújítása. Szelepek, tolózárak felújítása. Ezen kívül cégünk rövid határidővel vállalja csúszógyűrűs tömítések javítását, felújítását , . Felújított csúszógyűrűs tömítéseink élettartama megegyezik az újonnan vásárolt termékekével, melyet munkatársaink felújításban szerzett sokéves tapasztalata . Mechanikus tömítések felújítása Az EDM KFT. Esetünkben a csúszógyűrű erős kopása lehetett a hibaok, ebből újat kapott a forgórész.


Az elektromos alkatrészek jók . Ezen tengelytömítések felújítása terén több mint éves tapasztalattal rendelkezünk. Javítunk komponens csúszógyűrűs tömítéseket, patronra szerelt vagy más . Az EagleBurgmann egyike a világ . Egy érdekesség: nincs mindegyikben csúszógyűrű és kefe. Ezek után mindenki döntse el, hogy saját maga szeretné javítani generátorát, vagy . Energiaátviteli csúszógyűrűk. Minden esetben kefe ill.


Csúszógyűrű felújítás

Ha csúszógyűrűs kivitel akkor a csúszógyűrűket fel kell szabályozni egy esztergapadon vagy cserélni kell, álltalában ováisra kopnak vagy . Vállaljuk első és hátsó cross és enduro teleszkópok felújítását. A részleges szivattyú felújítás tulajdonképpen szivattyújavítást jelent, hiszen erre a. Cégünk a csúszógyűrűs tömszelencék felújítása és forgalmazása mellett régi zsinóros tömszelencével működő vegyipari gépek átalakítását is végzi . Használt, felújított szivattyú. Patronos tömitések felújitása (Flygt). Forgócsatlakózok forgalmazása. Ha ez nem megoldható, marad a teljes felújítás , csúszógyűrű és feszszabályzó csere együtt.


Illetve a csapágy is ha már darabokban van . Suzuki Swift 993cmGenerátor (DENSO) szénkefe csúszógyűrű kopás - Duration: 21:34. Tömítés, Alapkivitelben csúszógyűrűs tengelytömítéssel, atmoszférikus, vagy ellennyomásos zárófolyadék-rendszerrel. Frekvenciaváltós fordulatszám. Alkatrészei: csúszógyűrűk , tengelyek, rézgyűrűk, csapágyak, ékek, vákumpumpa Fajtái: új, felújított.


Elérhetőség, Online szakmai katalógus. A korszerűsítés lényege a zsinóros tengelytömítés kiváltása, helyette csúszógyűrűs tengelytömítési rendszer .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések