2016. augusztus 22., hétfő

Famintás lemez kerítés árak

A famintás trapézlemezek kiválóan alkalmazhatók kerítésnek és egyéb térelválasztáshoz. U-záróprofil famintás. Jó ár érték arány, a 4- mm anyagvastagsághoz mérten!


Ttrapézlemez mintázat esetén érvényes famintás trapézlemez árak. Fa mintás trapézlemezeink kiválóan alkalmasak kerítésépítéshez , ereszalja burkolásra .

A trapézlemez kerítés magasságát a kívánt méretre gyártjuk (akár milliméterre). Választékunkban mostantól famintás változatú trapézlemezek is megtalálhatók. A fautánzatú acéllemez dió és tölgy színben egy- illetve kétoldalon famintás.


Színazonos lemez borítású . Dió famintás trapézlemez kerítés. Fahatású lemezből készült kerítéselemek előnyei:. Az ár bevonat illetve lemez vastagság fügevényeben változhat.

TRAPÉZLEMEZES KERÍTÉSRENDSZER - Magasság: - méterig. A famintás elemek teljesen visszaadják a falécek gyönyörű színét és mintázatát, ráadásul nem kell évente festegetnie vagy csiszolgatnia a kerítést. Az árak a kívánt méretre gyártás költségét tartalmazzák. Kerítésnek - Kétoldalon f. Trapézlemez - Dió és Aran. A legújabb famintás lemez.


Termékújdonságunk a famintás család legújabb tagja az Aranytölgy. Nívó Gondozásmentes acél és alumínium kerítés elemei méter hosszúságig, több mint színben, ÉV garanciával rendelhető. Festett famintás trapéz- és síklemezek. A méltán népszerű famintás termékkínálatunkat, . Lemez keritésléc egyoldalon famintás , SZÉLESSÉGE FIX 100MM VASTAGSÁGA FIX MM HOSSZA VÁLASZTHATÓ. Ezen kívül keresse famintás lemezeinket.


Akciós trapézlemezeket mm anyagvastagsággal gyártjuk. Fémlemez kerítéselemek Megfizethető áron gondozásmentes acél kerítéselemeink , melyek kérhetőek famintás , matt vagy fényes szín változatokban is. Cserepeslemez, trapézlemez, hőszigetelés, hőszigetelő. D-s lakkozású famintás lemezünkből készített kerítés elemünk, egyedi hajtásának köszönhetően minkét oldalt a fa mintát látjuk, teljes deszka .

Természetes hatású időtálló famintás trapézlemez dió és aranytölgy színekben. Ha kerítésről van szó, válassza Tvagy Ttrapézlemezünket , akár famintás változatban is ! Megyében a legolcsóbb! Szendvicspanelek és trapézlemez és mobilgarázs forgalmazásával.


Famintás kerítéselem mm vastagságban 2. Bravo trapézlemez cink mm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések