2016. augusztus 18., csütörtök

Fém kábelrögzítő

Fém kábelrögzítő kengyel tárazott szegekhez vagy dűbelekhez való használatra . Kötődobozok, szerelődobozok, villanyszerelési dobozok. A cookie-k segítenek webáruházunk működésében. Webáruházunk böngészésével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Fém feszítő, bilincs, karabiner.


Félköríves fém bilincs Villamossági elektronikai műszaki webáruház, ahol konnektor ip kamera legrand transzformátor riasztó fi relé . OBO fém kábel- és csőrögzítő-rendszerek - Grip csoportos kábelrögzítő. A megfelelő kábelrögzítő vagy csőrögzítő kiválasztásában segít . KSS WIRING, MWC-1 MWC-- TME Hungary Kft. Nézd meg termékkínálatunkat. A fém kábelkapocs halogénmentes, tűzterhelés-mentes, és tűz esetén is . Csoportos kábelrögzítő fémből , nagy mechanikai stabilitás tűz esetén is. Biztos rögzítés tűzálló mennyezet felett.


Ezenkívül a párhuzamosan fektetett vezeték rögzítéséhez használható csoportos és egyéb kábelrögzítők tartoznak még a fém rögzítőrendszerhez. Fém szövet kábel, vezeték, sárgaréz. A HellermannTyton öntapadó kábelrögzítők kiválóan alkalmazhatók a kábelek.


Fém rögzítőbilincs Mmenettel. L fém rögzítőbilincs Mmenettel 5-7mm db. Szabadalmaztatott, nem kioldható zárófunkcióval rendelkeznek, és hosszukban végtelen beállítást tesznek lehetővé. Tiffany csillár mediterrán hangulatban - búrával - Stl - Üveg- fém. Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.


További információk a adatvédelemről. Pipálja be ha nem szeretné többet látni ezt a hirdetést! Kábelrögzítök , húzásmentesítők. OP0cső- és kábelrögzítő horonyba vásárlás és ár információ a Mixvill web áruházban és további betonba építhető kötődobozok nagy választékban.


Műanyag kábelrögzítő 75mm. Mutasson még több jellemzőt. Hozzáadás a kosár tartalmához Eltávolítás a kosárból. Egyéb kábeltartozékok.


Fémdetektálható kábelrögzítő (803-S223-P01). Pormaszk FFP(460-T027-A65). Réz kábelrögzítő csatornába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések