2016. augusztus 10., szerda

Erdei faház jakuzzival

Faházak - jacuzzi, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. Romantikus szállás faházban , kültéri jakuzzi és medence használattal. Teljesen különálló szállást szeretnél erdei faházban ? Akkor a Mátra 8m tengerszint . Ha a faházakra gondolunk, általában egy kempingre asszociálunk, ahol az embernek szegényes.


Ha pihenésedhez egy hangulatos erdei faházat , gerendaházat keresel, jó helyen jársz.

Színvonalas, különleges faházak gyűjteménye, csak. Magyarország legkülönlegesebb erdei szálláshelyén! Gyertek el lombházaink egyikébe és élvezzétek a pihenés különleges élményét. Fedett, egész évben használható Wellness lehetőség a szállás mellé: infra- szolár szauna, fűtött medence, jakuzzi.


Főzésre teljesen felszerelt konyha, nappali és . Nagyobb baráti társasággal vagy a családdal igazi élmény elvonulni a hegyekbe, az erdő mélyére egy tisztás közepére. Minden házban van kétszemélyes jakuzzi , terasz, minibár, sőt . Balaton full panorámával, jakuzzi a Mátra közepén. A községről annyit lehet még tudni, hogy a hozzá tartozó erdőben az ötvenes évek eleje .

Elbűvölő házikó levendulamező közepén, meghitt erdei búvóhely pasztellszín zsalugáterekkel, tornácos üdülő az öreg körtefa tövében. Saját jacuzzi szalon. A Varázsfészek Vendégház jacuzzival igazán különleges pihenést biztosít Vendégeinknek!


A naturális környezet és a helyszín remek, a tájba illő faházak pedig. Bőséges reggeli az ajtó elé készítve, hangulatos erkély jakuzzival , tóra . Körösparti nyaraló szauna, medence, jakuzzi , csónak, vízibicikli . A tavat kettéválasztó erdei - akácos - úton jutunk fel a kis rönkházhoz. A település élelmiszerboltokkal, orvosi rendelővel és állatorvosi rendelővel is rendelkezik. Verőce nyaralóövezeti részén kínáljuk szállásunkat, ahol a békés táj dombos zöld erdei kilátásában . Webkameránk képén a medence, jakuzzi és a háttérben a faházak láthatók! Erdei faházak : hangulatos faház található a . Szeretetre méltó feladat egy idilli erdei környezetbe kisebb.


Csodálatos erdei környezetben, Kékestetői kilátással várjuk a pihenni. Fényespusztán található a barátságos, szomszédoktól távoli helyen fekvő finn faház. Szállásfoglalás a karosszékből? Belföldi szállások, szálláshelyek válogatott gyűjteménye: Alapos leírás, Fényképes ajánló, On-line foglalás, Ingyen-tippek. Liptovská Štiavnica, rekreációs területen, erdő közelében.


Sok egyéb extra mellett egy személyes jakuzzi is gondoskodik a . Sokkal inkább egy igazi erdei faházban , ahol tökéletes kényelemben pihenhetsz, ugyanakkor közel a természet!

Tisztelttel kérjük megértését minden kedves leendő vendégünknek, hogy erdei szálláshelyeink nincsenek kutyák fogadására kialakítva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések