2016. augusztus 10., szerda

Weck üveg gumi

REX-PYRAMIDEN ÜVEG , TARTOZÉKOK NÉLKÜL (BREX100). A csatos üvegekhez tartozó fedélnek gumi tartozéka is van. Gyakori használat után ez elkophat, vagy elkallódhat. A gumigyűrűt mostantól pótolhatod a . Zárható üveg Multi-use.


Fido csatos üveghez gumi tömítő gyűrű, szívárgásmentességet és légzárást biztosít az üvegeknek. Befőzéshez, konzerváláshoz, üveg. WECK befőttesüveg: Ez a hagyományos üveg , amelyet már több, mint 1éve használnak. A fedél gumigyűrű és fém csat segítségével . XL db 1ml-es befõttesüveg aranyszínű tetõvel. Orion Befõttes üveg készlet csavaros tetõvel , ml, db.


Válaszd ki az Neked megfelelő. Anyaga: üveg , bilincs: rozsdamentes acél, gyűrű: gumi. Olcsó eladó új és használt weck üveg. Sturz házhoz rendelés. Ilyenkor az üveg , fedő és szájának, gumigyűrűnek a hibátlanságát újból . Ha pedig télen más finom ízekre is vágyik, a rögzítők és gumi nélkül sütőformaként is használhatóak.


Németországtartaloüvegedény üvegtetővel , befőzőgumi , fém lezárókapocssütőbe is betehető. Weck üveg tulipán forma. Ez amolyan befőttes üveg -féle, több típusa létezik, és méretben is eltérőek. Speciális gumigyűrű , üvegtető és zárókapcsok járnak hozzá.


Gumigyűrű Postázó gumi APLI, 120Xmm, 100g csomag -ban természetes. Rendezés, Olcsók elől, Újak elől. Eladó skoda fabia ajtó falc gumi. Egy kis információ a receptekhez.


A receptek hozzávalóit 7ml-es befőttes üveghez adom meg. A vákuum akkor jó az üvegben, ha a gumi kis fülecskéje lefelé hajlik az üvegtest felé. Felfelé szélesedő patentes, gumigyűrűs üvegben ( WECK ) érdemes őket kigőzölni.


A felhasználás során az üveget meleg vízbe tesszük és néhány másodperc . Légmentesen záródó cserélhető gumitömésű literes csatos üveg. Befőttesüveg tömítőgumi , x mm, db. A rögzítőcsavarral könnyen és szilárdanrögzíthető a konyhai pulthoz, a gumi védőburkolatok nem károsítják a pultot. Csavaros kupak Dora´s üvegpalackhoz , per db, fekete.


Elasztikus gumi mm, m. A weck üveget és az acryl félgömböt a Marabu - do it szatináló festék spray- vel be kell fújni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések