2016. augusztus 26., péntek

Régi mosógép motor bekötése

Whirlpool mosógép - Hobbielektronika. Motor bekötés - Hobbielektronika. Villanymotor bekötése - Hobbielektronika. Adott egy mosógépmotor amit szeretnék beépíteni egy méretében. Mosógépmotor bekötése.


A régi motor is hasonló arányokkal rendelkezett (amíg le nem füstölt) 2x75 . Az elektromos motor csatlakoztatása a mosógépből. Hogyan csatlakoztasson egy motort? Ha egy régi mosógépből hagyta a motort, akkor nem . Unsubscribe from Lacika13? Please try again later.


Kamera: Nikon coolpix. Vezeték színezések minden motorra igazak? Komplett rajz és a nyolckivezetéses, szénkefés mosógép motor bekötése és . Háromfázisú motorok esetében mindhárom tekercs kivezetését megtalálhatjuk a bekötésre használt kapocsdobozban, kondenzátort ennél nem alkalmazunk. Itt a kapcs rajza, ebből kiókomulálhatod a bekötést , de a programját. A régi Hajdu elöltöltős mosógépnek volt fűnyírónak is használható . Lenne nekem egy 220-as villanymotorom ami lényegében egy betonkeverő motor.


A motor már régi és semmilyen adat nem látszik már rajta, . A mosógép motorja és a hálózathoz való csatlakozás áramköre. A régi mosógép kollektormotorjára jellemző, hogy a kefék és ennek megfelelően a. A motor bekötési rajzában az állórész tekercsei sorba vannak kapcsolva. Ez a kapcsoló lehetővé teszi az elektromos motor bekapcsolását egyfázisú 2V -on. Keverőtárcsás mosógép.


A 2V-os motor bekötési rajza kondenzátorokon keresztül. A régi szovjet stílusú mosógépek egyszerűek voltak aszinkron elektromos motorok kezdő . More videos Regi eloltoltos mosogep motorjanak bekotese univerzalis ketiranyu ketsebesseges. Mielőtt újabb mosógépmotor - bekötést mutatunk be, szemlézzük a. V-os elektromos motor bekötése indító tekercseléssel. A szovjet típusú régi mosógépekben egyszerű aszinkron elektromos motorok. Imi mosógép motor , hajdú energomat mosógép motor , energomat mosógép motor , hajdu energomat mosógép alkatrész, hajdú energomat mosógép kondenzátor, régi hajdú.


Mősógép mőtőr bekötési rajz. Sziasztok a mellékletben látható imi motor bekötésével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések