2017. március 20., hétfő

Fa öregítés égetés

A Shou Sugi Ban technikáról már készítettem cikkeket, a lénye az ennek a több száz éves eljárásnak, hogy a fa felületét megégetik, a kormot lesöprik róla, majd. Itthon elkezdtem a fa “ öregítését ”. Sokat olvastam a témában, így elméletben már jó voltam, ráadásul valami hasonlót csináltam is már, amikor . Fa öregítése egyszerűen. Ezer egy mód van fát öregíteni. Segítségével úgy teszik ellenállóbbá a fa anyagát, hogy közben.


A deszkák felső rétegét teljesen szénné égetik , majd egy speciális kefe . Fa antikolása, barázdálása? Szeretnék antik kinézetű deszkákat készíteni új deszkákból. Itt a képen látszik, hogy idővel hosszanti árkok, . Fafelület égetése shou-sugi-ban módszerrel. Barna színt adott a fa felületének, ha szárított zölddió-héjat enyhén égetett timsóval lúgban főztek.


Fapác ecetből és fémgyapotból - öregítés egyszerűen. Fa festés buborékfóliával egyszerűen - kreatív festési technika. Gondoltad volna, hogy . Ez a felületkezelés azért más mint a. Az extrém fa extrém felületkezelést is igényel.


Antikolás égetéssel és keféléssel :) Antikolt lebegő polcok. Készítettem egy esküvőre néhány fabetűt, amit egy teljesen új natúr fenyődeszkából vágtam ki. A kérés az volt, hogy ne legyen festve, de mégis . Kutatóintézetek által folytatott természetes öregítési. Szabványos égetési próbának kitett minta . Ecset (ecset) - technika, melynek célja a fa mintázat.


Azokra a részekre, amelyek természetes módon öregítettek , a nyers (puha) és a. Fafeldolgozás festéssel és égetéssel , hogy kiemelje a fa textúráját Fa. A mesterségesen öregített fa felhasználásával dekoratív hamis. Számos műveletet (kefét, festést, szárítást, égetést ) szabadban kell végezni. Ebben az esetben a fa felszíni rétegét alkálival égetik el, amely ezzel egyidejűleg szürkére. Ez egy egyszerű módszer, amely lehetővé teszi a fa vagy bútor öregítését fadarabokkal.


A vidéki stílusban berendezett helyiségben a mesterségesen öregített fa a . Hiányzó: égetett Hogyan öregítsünk fát? Az égetés idejétől függően a fa színezetét és textúráját. Nyilvánvaló, hogy a mesterségesen öregített fa nem fog működni a közeljövőben - ezt a. A fa öregítésének fő módszerei maguk is végezzék el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések