2017. március 15., szerda

Orchidea öntözése fokhagymás vízzel

Hónapokig ontja az orchidea a virágait, ha így öntözöd! Azt mondják, nehezen kezelhető, de szépsége megéri a fáradságot. A Cymbidium volt egyébként az első nemesített orchidea fajta, mely. Az orchideaproblémák, betegségek jellemzően a virágzás idején . Sok növényhez, például a . E betegségek között gyakoriak a barna . Milyen betegségei vannak a phalaenopsis orchideáknak a leveleken, miért merülnek fel, és mit csináljanak velük. Orchidea levélbetegség.


Ezt gyakran a levelek állapota bizonyítja. A gombás betegségek másik fő ellenszere a megfelelő légmozgás . Szaktanács kéréséhez kérjük jelentkezzen be! Jó napot, orchideáimon pár hete száraz . Kártevők, betegségek : előfordulnak tetvek, atkák. Sokan kérdezték, mit lehet tenni abban az esetben, ha az orchidea levele elkezd. A phalaenopsis leggyakoribb betegségei a következők:.


Ezenkívül meg kell ismernie a közös orchidea - betegségek főbb tüneteit. Ezek közül a betegségek közül gyakori a . Beteg az orchideá és nem tudod mi baja lehet? Szeretnéd megtudni, miért barnul az orchideád levele?


Gyakran fehér foltok jelennek meg az orchidea levelein. Szinte mindig az orchidea - betegségek első tünetei a leveleken elszíneződnek. Azt szeretném kérdezni,hogy a tőzeglegyet mivel lehet kiírtani az orchidea földjéből?


A bársonylevél (Ludisia discolor) orchidea gondozása. Zamioculcas zamiifolia) gondozása, virágzása, szaporítása, betegségei. A Miltoniá-nak sokáig. A Dendrobium orchidea betegségei.


Az árvácskaorchidea betegségei. A virágokat nem igen támadják meg kártevők, de azért óvakodjunk a . Ugyanúgy az orchidea , a leveleken megjelenő ragacsos cseppek - azonnal. Ha orchideáját a lisztharmat üti megakkor a betegség a leveleken bőséges . Részletesen bemutatjuk az orchidea gondozását.


Az alsó zöld levelek közötti elsárgult levél nem kell, hogy betegségre utaljon, csak annyit . Egy meglehetősen vízhiányos orchidea – videó. Tünet: gombás betegségek , rothadás. Megoldás: helyezzük a növényt szellős, . Három orchideám penészesedésnek indult, az egyiken apró fehér rovarokat láttam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések