2017. március 24., péntek

Héra penészgátló belső falfesték ár

Plusz szállítási költség. Megelőzi a penészgomba és algafoltok kialakulását a bevonaton. Vízzel tisztítható, dörzsálló, nem csöpög. Alkalmazási terület: vakolt, beton, gipszkarton és glettelt belső falfelületek festésére megelőző védelem céljából, már penészes felületekre a penésztelepek. Alkalmazási terület, Vakolt, beton, gipszkarton és glettelt belső falfelületek festésére megelőző védelem céljából, már penészes felületekre a penésztelepek.


Kiváló fedőképességű, fehér, matt belső falfesték.

Gyors kiszállítás - Nézze meg most! Az árak az áfát tartalmazzák! Héra, belső falfesték 15L fehér, piros tetős (korábban fehér tetős).


Belső, beltéri, diszperziós és prémium színes falfesték. Dulux fal festék szinek ára. Olcsó Polifarbe Platinum Inntaler Különféle Színes mennyezetfesték árak ,. Penészgátló falfesték.


Jellemzõk: Megelõzi a penészgomba és algafoltok kialakulását a bevonaton.

Hosszan tartó védelem. ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. A penészes felületek kezelésére, illetve a fertőzés megelőzésére használható. Fontosnak tartjuk a kölcsönös bizalmat, amely alapjául szolgál a hosszú távú kapcsolatok kialakításában, így legtöbb ügyfelünk vissza is tér hozzánk. POLI-FARBE BELTÉRI FALFESTÉK 5L.


PURHAB SOUDAL EASYBOND (KÉZI) 750ML. Az elmúlt években a lakóépületek beltéri felületein a penészgomba-fertőzés veszélye és megjelenésének gyakorisága főleg épületfizikai okok miatt . Könnyen eldolgozható, kiváló fedőképessége mellé magas fehérség párosul. Héra penészgátló falfesték. A matt bevonat esztétikus megjelenést ad.


Találja meg a legjobb árat , ajánlatot! Szobafestő Attila: Alapozók csodálatos világa 1. Beltéri fehér falfesték. Weboldalt készítette: . Kazincbarcikai, Putnoki, Orosházi üzletekben:.


HÉRA penészgátló belső falfesték. Festék Áruház, Miskolc, Király utca 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések