2017. március 16., csütörtök

Aquanil szigetelő vízzáró vakolat

Az IZONIL vízzáró - és légáteresztő vakolat használatának nagy előnye, hogy a vakolás és a szigetelés munkafázisa egy technológiai lépésben . AQUABAU VÍZZÁRÓ VAKOLAT 25KG és még termék közül választhat a kategóriában. Aquanil szigetelő vízzáró vakolat. Forgalmazók keresése: Szilikátalapú szürke poranyag, amely vízzel történő bekeverés után vízzáró.


WASSER SAN Szárító- vízzáró és légáteresztő alapvakolat Kg. A speciális adalékanyag a megszilárdult vakolatot pozitív és negatív irányból egyaránt . Az újravakoláshoz csakis akkor használj vízzáró vagy víztaszító vakolatot , ha az egyben. MŰSZAKI ADATLAP AQUANIL VÍZZÁRÓ VAKOLAT Az áru megnevezése:. Felhasználása: Polisztirol hőszigetelő rendszerek ragasztó és ágyazó habarcsa 1. Vízzáró vakőlat aquanil.


EPS hőszigetelő lemez. A vízzáró kapcsolatot az ablak és a hôszigetelô rendszer között az. Acropol Szárító- vízzáró és légáteresztő alapvakolat 25. Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok a Proidea termékinformációs.


Aquastop Flex rugalmas kenhető szigetelés LB Knauf Aquastop Plus folyékony fólia . Kattintson a részletekért. Kültérben: Megvédi az épületszerkezetek . A tetőre kellene valami kátrányos szigetelő anyag, ha magam csinálom, akkor nem kerül sokba ez sem (két helyen ázik be). Ehez tégláig le kell verni a vakolatot és a fugát is kikell marni kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések