2017. március 28., kedd

Kerítés feszítő csavar

Ponthegesztett kerítésháló. Acélszálak ponthegesztésével készülnek, ezáltal erősebb és strapabíróbbak, mint a fonott csibehálók. Kerítés Horganyzott ponthegesztett háló.


A legnépszerűbb kerítés a hagyományos drótháló , amely különböző magasságokban. VADVÉDELMI HÁLÓ FORGALMAZÁS.

Készülhet csomózott és ponthegesztett változatban is. Klasszikus HEX hatszögletű háló az állatok számára. HEGESZTETT KOCKÁS DRÓTHÁLÓ - A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ , BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s.


Kótaji kerítésgyártó ). First horganyzott huzalból ponthegesztett háló. A hegesztett háló alacsony széntartalmú vagy rozsdamentes acél szálból elektromos fúzióval ponthegesztéssel előállított termék. A gyártás során egy sor .

Drótfonatok, ponthegesztett hálók , táblás kerítés elemek,. Mezőgazdasági hálók és kerítés rácsok Read more. Drótkerítés, kerítésdrót, huzal, drótháló , kerítésháló, kerítés, vad kerítés, kerítésrendszer, drót, túskésdrót, vadháló, műanyagozott kerítés, csirkeháló, drótkerítés . Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú . Egyszer horganyzott multifunkcionális hegesztett háló : Horganyzott huzalból készítve, a hegesztés utáni horganyozás nélkül. GYÁRTÓ -SZOLGÁLTATÓ ÉS.


Szemméret: 1x 1mm - től. A Társaság bátonyterenyei gyárában készülnek többek között az építőipari síkhálók, táblás ponthegesztett vadvédelmi kerítések, valamint az . STtípusú ponthegesztett tekercses kerítés. Legyen szó az előre gyártott lábazati beton-elemekről vagy a biztonságot fokozó szöges-, pengés drót.


Trgy Tokodaltárói Rácsgyártó és Kereskedelmi Kft. Kérje online ajánlatunk. Jellemzők Elérhetőség, gyártó , garancia. PONTHEGESZTETT HÁLÓ HORGANYZOTT 10X1M 16X16MM és még 2termék közül választhat a kategóriában.


Kertfenntartás, minőségi kertépítés során. Vadháló,hegesztett háló , csirkeháló , oszlop, táblás kerítés, huzal, kapu és minden más egyéb kerítéshez . A hálót alkotó huzalszálakat a gyártás folyamán ponthegesztéssel rögzítik egymáshoz, így a fonat szilárdabb, alaktartóbb és tartósabb a fonott .

Fő profilunk a drótfonat gyártás. A ponthegesztett rácsok alkalmasak szállítóboxok, fedelek, kalitkák,. A rácsok ponthegesztéssel készülnek, SCHATTER típusú berendezéseken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések