2017. március 13., hétfő

Kistraktor eke méretek

Méretek : eketest kb. Az ár a felfogatáshoz szükésges cúg pántokat is tartalmazza. Kis traktorokra ajánlunk egyfejes és két fejes ekét. Az eke méretét megtalálják a képeken.


Ezek az ekék mélyen szántanak a méretük az ekevas és a. Szállítási költsége 22. Ft - ‎Raktáron Ukrán Olcsó Traktor Ekék Eladók Akcios áron eke traktorhoz a. Tartozékok traktorhoz moto-lux. Bagodi Mezőgépel közösen fejlesztett kistraktorok hárompontú függesztésére tervezett ágyeke. Feltöltötte: Agrotechnik-Traktor Kft. Keresés a leírásban ismind.


A mező csak számokat tartalmazhat! A függesztett ekék hosszméretének csökkentése céljából az előhántót a tárcsás. A következő vizsgálatunk a tarlón járó traktor - eke gépcsoportra vonatkozik. Az így kialakított barázdafenék az ekét húzó traktor kereke számára biztosít megfelelő. A robosztus gerendely és az ekeszár méretei alapján optimálisan alkal-.


A legerősebb függesztett eke a nagytraktorokhoz. Bomet Leo fejes váltvaforgatós eke réselt kormánylemezzel, Bomet Leo váltva. Gerendely méret :140x140x8.


A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk, a valóságban eltérhetnek a képen látható mérettől, . Eke balra 1 Lemken B Alkatrész. A gépek acél, műanyag vagy réselt kormánylemezzel . Műszaki adatok – Félig-fügesztett ekék.


Az összes RABE ekéhez. A traktor és az eke precíz illeszkedése kulcsfontosságú a gépkapcsolás. A gép azonosító száma: Típus: Cayros. Megengedett rendszernyomás.


Korrekt árak , gyors pontos kiszállítás. Motor, 1-hengeres, 4-ütemű, léghűtéses, OHV benzinmotor. Lökettérfogat, 1cm3. Gumiabroncs mérete ‎: ‎6. Tipp a vásárláshoz: A kert mérete döntő fontossággal bír a szükséges.


MTD gyűjtős fűnyíró traktor - ÖSSZESZERELVE ÉS HASZNÁLATRA KÉSZEN SZÁLLÍTJUK! Kubuta kistraktor , 110-es talajmaró, egyes és kettes gyári eke japán kistraktorhoz eladó. Van használt 3-as kis eke olcsón eladó ! A Goldoni traktor egy életen át. Az olasz gyártó éves gyártási tapasztalattal a háta mögött kiváló műszaki tartalommal bocsájtja útjára .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések