2017. március 13., hétfő

Mézes üveg

OMME termelői mézesüveg. Szállítás miatt egeztetés szükséges. Omme termelői mézes üveg 3ml. Az ár a tetőt nem tartalmazza! Méz csomagolóanyagok, lapkák, címkék.

Csurgó mézes - piros. TO-82-es hatkörmös lapkával. Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban! Hangsúlyozzuk a méz és méhészeti termék természetességét és egészségességét. Kizárólag az Országos Magyar Méhészeti Egyesület által kiállított és tárgyévre érvényes tagsági igazolással rendelkező . Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan!


A és mm-es méretekből mézes üvegre méhecskés, mézes mintával is . Termék hozzáadva Kedvencek megtekintése.

Az alábbiakban megtudhatja, hogy pontosan mit és hogyan kell feltüntetni a mézes üveg címkéjén, hogy a hatályos jogszabályoknak . Mézes üveg : -: 750Ft helyett 600Ft. Befőttes üveg 220ml – Ft. Csak az akciós termékek között. Keresendő kifejezés: Mezes- uveg.


Sajnos a megadott keresési feltételekkel nincs találat. Ezt a pint Tímea Szabó által – több másik mellett – itt találod: Dream home. Ajándék szett tea rajongóknak, hulladékmentes és zerowaste.


Elviteles újrahasználható teaszűrő és méz csurgató, mindez Ball befőttes . Facett normál 720ml befőttes üveg , tető nélkül. Rendelés előtt kérjük érdeklődjön. Preferált átvételi mód - személyes, előzetes egyeztetés után! A termékek a képre kattintva nagyíthatóak. Istenem, milyen szomoru látvány a mézes üveg , ha ki is van nyalva!


Az apám éppen akkor jött haza. Eléje mentem és elmondtam neki a méz történetét. Képek Méz Üvegek témában.

A méz minden szerelmesének ez a praktikus mézes üveg ideális megoldás. A fedő a mézet jól elzárja és egyúttal gyorsan elérhető. Megvizsgálta a mézet, elégedett volt, hogy is ne lett volna az, ilyen kakukkfűmézet sehol nem kap,.


Szeretettel csapkodta meg a mézes üveg fedelét. A legtöbb méhész, mézzel foglalkozó őstermelő, vagy méhészeti vállalkozás azért keres fel egy grafikai stúdiót - így a Civertan Bt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések