2018. május 17., csütörtök

Okkersárga festék

HH Vintage krétafesték, OKKERSÁRGA. Mustársárga színű krétafesték. Lágy, jól fedő, gyorsan száradó vízbázisú krétafesték. Színe, az Okker arany.


Vizzel hígítható festékkel történő átfestés előtt a felület csiszolása és próba festés javasolt. Ha azt szeretné, hogy a festés igazán tartós legyen, fontos, hogy megfelelően .

POLI-FARBE STABIL - zománcfesték - okker (selyemfényű) 1L. Vizes diszperziós festékek és mész színezésre alkalmas színezőpaszta, mely kiváló minőségű pigmenteket és töltőanyagokat tartalmaz. Kültéri festékekhez is. A Stabil selyemfényű zománcfesték régi és új felületekre is kitűnően tapadó, magas fedőképességű, időjárásálló, alkidbázisú zománcfesték. A sárga szín különleges, mert ténylegesen olyan hatást kelt, mintha napfényként ragyogná be a teret.


Kül- és beltéri fa,. Az eltérő árnyalatok egy valamiben megegyeznek: pozitív . Pigment- és festéknevek. Földfestékek – Okker , sziena, umbra, zöldföldek.

A festészet színnevei. Az első festékek egyszerűen a talajból származtak, jellemzően . A kisgyerekek egyik legkedveltebb elfoglaltsága a festés. Okkersárga festék és barna tinta, fa, 246×243cm.


Galleria degli Uffizi, Firenze 10. Beltéri diszperziós festék extra nagy fedőképességgel. Alkalmazási terület: Belső falfelület , Új, vakolt falfelület , Gipszkarton . A MOTIP Ipari festékcsalád 1féle színben elérhető.


RAL számok szerint is kereshető. A zöldfestékek közé tartozik a nápolyi sárga , amelyben antimon- és ólomvegyületek is vannak. Fedő festés : A légszáraz új fafelületet - szükség esetén csiszolás és portalanítás után - kültéren favédőszerrel kell kezelni, amely egyben a pórustömítést is . A Biopin termékek természetes anyagokból készülnek, mint növényi olajok, fenyőgyanták, növényi viaszok, méhviasz. BauColor uretán alkidbázisú időjárásálló festék sárga.


Revell típusú olajbázisú festék makettek festéséhez. Columbus ruhafesték - okkersárga. Kiválóan alkalmas selyem, pamut, vászon és egyéb textíliák festésére.


Ez a termék féle színben kerül forgalomba, ezen . Felvitele két rétegben . Száradási idő: 1-óra alatt száradó vízbázisú akril festék.

A Pentart vízbázisú matt akrilfestékeket magas pigment tartalom és kiválló fedőképesség jellemzi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések