2018. május 11., péntek

Tondach engóbozott

TONDACH kerámia cserép akció. Az engóbozás során a korszerű cserépgyárakban az agyagásványokat . Válasszon tetőcserepet és a legjobb árat kapja tőlünk rá! Az új terrakotta színben előszőr a TWIST és a RUMBA nagyméretű . Csárdás szegőcserép balos engóbozott piros, barna, antik.


Utóbbi engóbozott , úgy tudom. Csak a naturnál (nativa) van ez a . Tondach XXL tetőcserepek. A téglavörös cserép színét az agyag vasoxid tartalma, az engóbozott cserepek színét pedig az engóbban található különböző. Figaro Deluxe Amadeus sötétszürke. Az egyszerű vonalú, sík felületű . Széles szín és formaválasztékból válogathatnak az építkezôk és a felújítók.


Creaton tetőcserép Balance (Fekete engóbozott ). Ezáltal az engóbozott tetőcserepek felülete rendkívül ellenálló. A mázat, melynek színét a . Kiválasztotta már a Bolero színét? Bádogszerkezetek gyártása-beépítése, függőeresz és lefolyócső cseréje. Bramac Smaragd kerémiacserép. NUANCE palaszürke engóbozott , NUANCE rézvörös engóbozott.


Natúrvörös, Téglavörös engóbozott , Rézvörös engóbozott , Borvörös engóbozott , Sötétbarna engóbozott , Palaszürke engóbozott , Fekete engóbozott , Fekete . Szín: terrakotta, engóbozott : piros, rézbarna, antracit, piros antik. Minimális tetőhajlásszög: 12° Változtatható léctávolság. Megjegyzés: Lásd a szövegmagyarázatot 22. Univerzális tetőcserepek. Rumba engóbozott terrakotta.


Raktáron Szállítási idő: 1-hét. FusionProtect rézbarna. Jelenleg csak palotáshoz! Szegmensvágású rézvörös engóbozott. Egyenesvágású natúrvörös.


Ez a tetőcserép piros és antik . Manapság a környezet védelme és a hosszú élettartam jogos elvárás a tetőfedő anyagokkal szemben. Pro další fotku ťukněte vpravo nebo táhněte zprava do leva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések