2018. május 24., csütörtök

Nemesvakolat beltérre

Henkel Ceresit CT 1Szilikon-szilikát vakolat Henkel. Mennyiség: Egyedi ár! A SZILIKON Spachtel vakolat alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint kőzetgyapotos homlokzati hőszigetelő . Nagyon jó víztaszító- és kiváló páraáteresztő-képességű.


Baumit SilikatTop vakolat. TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT.

Struktúra vakolat külső és belső felhasz-nálásra. EC Declaration of Performance). AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A . REVCO NEO AKRIL VAKOLAT - NEO SPACHTEL ÉS STRUKTÚRA VAKOLAT ℹ️ gyárilag előkevert, ℹ️ vízzel hígítható, ℹ️ műgyanta diszperziós kötőanyagú. Weber-Terranova vékonyvakolatok. Vékonyvakolatok, szín - és struktúramintával, termékleírással.


Kannás vékonyvakolat. Házunk építésének vagy felújításának . A színező vakolat színét a ház környezetének és többi részének színével összhangban válaszd ki!

A struktúra megváltoztatja a színről alkotott összbenyomást. A Szigetelő Áruház széles termékkörének oszlopos tagjaként tartjuk számon a REVCO termékeket. Az Edelputz Extra nemesvakolat extrém szemcseméretének köszönhetően egyedi stílust kölcsönöz a. Revco Magyarország Kft.


Nemesvakolat struktúrák. A kész felület színhatása függ a vakolat struktúrájától, a felhordás módjától, az alapfelülettől, valamint a környezeti reflexióktól is. Homlokzati vakolat és kültéri vakolat olcsón!


Kitűnő minőségben és 1választható színben, három struktúrában , roll, kapart és gördülő, felár nélkül! A felhordott vakolat száradása előtt még nedves állapotban PVC-ből készült simítóval kell a kívánt struktúrát kialakítani. REVCO SILICON SPACHTEL KÜLTÉRI VAKOLAT (kapart hatású). Ilyenkor nehezen húz a felhordott vakolat , romlik a struktúraképzés feltétele, nem. Az anyagszerkezete és az általa elérhető homlokzati struktúra különbözik.


Feldolgozásra kész, paszta állagú, intenzív színű, vékonyrétegű vakolat dekoratív megjelenésű. A NEOmix Spachtel vakolat alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint homlokzati hőszigetelő rendszerek . A legördülő menüben további 1szín egy árban! Színválasztáskor kérjük egyeztessen vevőszolgálatunkkal! Készre kevert, akril műgyanta, diszperziós felületképző vakolat márvány alapanyagból, kül- és beltéri falfelületek, valamint homlokzati hőszigetelések díszítő . Pasztaszerű, felhasználásra kész, káli- vízüveg kötôanyagú vékony fedôvakolat, megjelenésében kapart hatású .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések