2018. május 24., csütörtök

Wd 40 kerékpár láncra

WD - Bike All Conditions Lube (Ft). Eddig, ha meghallottam a lánc spray megnevezést, kirázott a hideg. A kerékpárlánc talán a bicikli legfontosabb része. Több száz láncszemből , hengerből és lemezből áll.


A lánc , mozgó részei azok, amelyek folyamatosan . Nincs a kerékpáron még egy alkatrész, mely annyira meghálálná a karbantartást, mint. A lánc és a váltók esetén a legnagyobb a kopásveszély, pedig a váltás . Felejtsétek el a mindenféle híg műszer, varrógép stb. Kérdések hasonló témákban: bicikli, lánc , olaj, WD. A WDaz nem láncolaj , tehát vegyél rendes láncolajat bicikliboltban. Mindenféle kencefisét kapni lehet manapság amivel a láncot bekenhete de a Wdis jó, én is azt használom, csak fontos hogy előtte . Kerékpáros kenőanyag: WDBike Dry Lube száraz láncolaj.


A WDBike Dry Lube kenőanyagot kimondottan száraz és poros környezetben való biciklizésre . Sokan lánckenésre használják. Ha láncot mosok brigéciollal akkor miután leöblítem vízzel a láncot befújom WD-el, hogy ne korrodáljon, illetve . Mások csak mosolyognak rajtuk, hogy ez lánc kenésére nem alkalmas. Kerékpár lánc karbantartás során két véglet jellemző: a karbantartás teljes. Ebből is látszik, mennyi gondot. A WDBIKE DEGREASER egy kiváló lánctisztító és zsíroldó termék.


Ez a gyorsan száradó termék tökéletesen eltávolítja a zsírt, koszt és olajat a kerékpár. Lánc kenésére még kerékpárok esetében sem szerencsés . Leginkább a WD-re hasonlító, de annál jobb minőségű általános. Biciklon kerékpár szaküzlet és szerviz Szombathely, Paragvári u. Tisztítás után azonnal kend be a láncot egy erre a célra alkalmas láncolajjal. A megfelelő láncolaj ismérve:. WDmotor lánctisztító spray 400ml.


A termék egyszerűen és gyorsan tünteti el a láncról a koszt, szennyeződést, port és olajat. Használható O-, X- és Z-gyűrűs . Ezután jöhet az olajzás lehetőleg kerékpár boltban kapható műszer olajjal. Csepegtessünk a lánc szemekbe egyenként.


Ha nincs olja jó a WD-en is. Minden termék Autóápolás és szélvédőmosó Minden termék Autó és kerékpár. CikkszáWD40BIKEDWL. Elérhetőség: Nincs készleten.


WD Specialista Motorbike lánckenő spray 400ml a Motoros kiegészítők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések