2018. május 31., csütörtök

Univerzális hólánc

Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj . Válaszd a maximális biztonságot télen is! A jeges, saras, csúszós,. Vásárlás: Hólánc árak, eladó Hóláncok.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Olcsó Hólánc termékek . Mindannyian próbálunk valami megoldást találni, hogy megakadályozzuk a hóban való elakadást. A hólánc nem univerzális termék, az autón lévő gumi mérete alapján tudjuk kiválasztani a megfelelőt. Ha csak azért vásárolunk láncot, hogy . Hókarommal érdemes próbálkozni?


Az ADAC német autóklub tesztelt néhány hóláncot. Az univerzális gyorsszerelésű hólánc acéltüskével nem roncsolja a gumiabroncsokat, és az útburkolatban sem tesz kárt. Előzd meg az autó megcsúszását és .

Nem csak külföldön, itthon is. Akkor biztosan szüksége lesz hóláncokra, amellyel sok problémát előzhet meg a jeges és havas utakon. Te felkészültél már a télre? A téli közlekedés alapvető követelménye egy hólánc , ami meg ment minket attól hogy egy kietlen úton elakadva jéggé fagyjunk. Mérete: 2Homologizált Anyagvastagság: 5mm A láncszemek mérete a . Alkatrész minősége , gyári.


Magyarországon még nem dívik, de kifejlesztettek egy textil hóláncot , amelyet neveznek még hózsáknak, sapkának, csúszásgátló . Működőképesség, működőképes . Ne sajnáld magadtól a biztonságosabb közlekedést! A téli időszakban csúszósak az utak, ami balesetveszélyes. Specifikáció: - Jobb tapadás a hóval borított talajon Előnyök: - Megnövelt biztonság Száll.


Ausztria: Ausztria felé nem érdemes téli abroncs és hólánc nélkül elindulni. A gumik állapotát már a határ közelében is ellenőrzik a rendőrök. König Hóláncok K-summit, Easy-fit, K-slim, Zip-.


A modern autóknál nem mindig elegendő . A csomagtartóban elhelyezett hólánc. Walser Tuning Star Trikóhuzat, univerzális , piros-fekete.

Hólánc , Termékek, Carplus autófelszerelés webshop. CARLSON Folyékony hólánc spray, 400ml. A hólánc használata után öblítse le azt és kezelje valamilyen univerzális kenőanyaggal, mielőtt eltenné!


Univerzális kiegészítők. Könyöklő, kartámasz, univerzális , nagy tároló rekesszel. Magyarországon a hólánc nem kötelező tartozék, de ha télen hosszabb útra indulunk érdemes tartani az autóban, ugyanis nagy problémáktól tudja megmenteni .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések