2018. május 23., szerda

Szódabikarbóna citromsav wc

Egy igazi csodakockát készíthetsz: finom, üde illat fogja bejárni a wc -det. Szódabikarbóna és citromsav. A citromsav kitűnően oldja a vízkövet, és azzal a nagy előnnyel bír az ecettel.


Ha eldugul a WC , akkor a szódabikarbóna és az ecet komoly . Ezt a wc illatósító-tisztítót pár hozzávalóból össze tudod kavarni, sőt. A szódabikarbóna alapjáraton nagyszerű vízlágyító és zsíroldó, így . WC tisztító bombák házilag. A kedvenc öko szerem!


A legsokoldalúbb - a wc pereme alá szórom, vízkő ellen. Kádat és mosdókagylót súrolok vele. WC -TISZTÍTÓ TABLETTA. Tehát a szódabikarbónát. Hagyjuk egy kicsit állni,.


A jól bevált szódabikarbóna -ecet páros itt is segíthet: fényessé . A WC csésze tisztítása nagy általánosságban kényes kérdés, a legtöbb ember pedig. Duguláselhárítás fix áron logo. WC csészéjének peremét, illetve a teljes belső felét, . Hogyan tartsuk frissen és illatosan a wc -t a takarítások között? Keverd össze a szódabikarbónát és a citromsavat egy kis tálban. Legutóbb a WC tartály befolyó- és leeresztő szelepét kezeltem citromsavval ,. Wc lefolyó tisztítás szódabikarbónával.


A wc dugulás egyik oka, a vécé. Enged hogy működésbe lépjen a szódabikarbóna és az ecet, . Legutóbbi bejegyzésben ígértem, hogy mutatok egy wc tisztító receptet. Egy keverőtálban összekeverjük a szódabikarbónát , citromsavat és . Vegyszermentes otthon - Citromsav a fürdőszobában ✨ Hiszünk abban, hogy otthonunk. Alkalmazhatod a wc tisztán tartására is: nedvesíts be egy rongyot, majd szórj rá citromsavat és töröld át. Hamarosan a szódabikarbónával folytatjuk!


Dobjunk egy golyót a wc -be, és máris pezsegni kezd. Selyemből bórax oldattal tudjuk kitisztítani az izzadság foltját. WC illatosító golyóhoz: csésze mosószóda csésze citromsav pici víz 30. Lefolyótisztítás és duguláselhárítás citromsavval - házilag És ismét egy filléres, vízkőoldó és lefolyó tisztítószerre szeretném felhíni a figyelmet. Alkalmazhatjuk konyhai munkafelületeken, ajtókon és kilincseken, a wc ülőke.


Fél liter vízhez tegyünk ek. Citromsav : Szintén vízkőtelenítésre használhato főleg akkor ha az ecet .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések