2018. május 25., péntek

Kittfort mélyalapozó

A NANO mélyalapozó részecskéi extra mélyen behatolnak a felületbe javít-. A mélyalapozás több szempontból is hozzájárul ahhoz, hogy a belső festési munkák házilag is a legjobban sikerüljenek. Vízzel hígítható, diszperziós kötőanyagot tartalmazó, univerzális mélyalapozó koncentrátum. Alkalmazható festék, vékonyvakolat . Diszperziós mélyalapozó kül- és beltéri falfelületekhez. Megakadályozza a festék foltosodását, elősegíti a vakolat szilárdságának megnövekedését, továbbá . Kittfort-festekzabalo-500gr festeknagyker.


A rendkívül hatékony, univerzális festékeltávolító gél használható olaj-, szintetikus-, epoxi-, poliuretán-, diszperziós festékek. Továbbá a nedvszívó részeket mélyalapozóval kezeljük, a mm-nél mélyebb hibákat pedig Profi akrilalapú gittel kijavítjuk. A glett előkészítése: A Prima Profi . Ft feletti rendelés esetén kedvezményt adunk ha személyesen veszi át rendelését üzeltünkben!


GYŰJTSE A PONTOKAT a KITTFORT. Mélyalapozó NANO és Univerzális Mit kell tenni az ajándékok . Mesevirág meszelés meszes glett meszes vakolat mészfesték . Zorka mélyalapozó L. Előrekevert folyékony tapétaragasztó, tapéták falra, vakolatra, fára, műanyag préselt fa és más szilárd felületre való felragasztásához, amely felület . Létezik olcsó gipsz vagy mélyalapozó mészfesték alá? Majdnem teljesen lekapartam 3-réteg festéket.


Krémes állagú, extra fehér, beltéri készglett. Inntaler diszperziós mélyalapozó. Falfix diszperziós mélyalapozó. Availability: In stockOut of stock.


Műanyag felületek kisebb javítására. Segítségével szeretnénk jobban bemutatni . Azonnal felhasználható, készre kevert glett. Elősegiti a festék tapadását.


Alapozáshoz a DISZPERIT mélyalapozó használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon. Régi, már festett felületek: Csak korábban is meszelt felületek . FACTOR Pergola Kültéri Fafesték. INNTALER diszperziós mélyalapozóval alapozzuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések