2019. szeptember 10., kedd

Lemez alátét fólia

Gázszivárgás ellenőrző spray , 400ml a Tömítő , szigetelő, ragasztó anyagok kategóriában - most 9Ft-os áron elérhető. Vittoria Pit STOP gumi tömítő spray. FÁ-val, Szállítási költségek nélkül. Nincs készleten Szállítási idő bizonytalan, hívj fel!


Kitölti és lezárja a repedéseket és réseket, és rugalmas, vízzáró tömítő bevonatot képez, mely megakadályozza a nedvesség behatolását, a rozsdásodást és . Defektvédelem jellege: tömítő spray.

Felülfesthető, kül- és beltéri használatra A Felület Javitó és Tömítő Spray egy spray-zhető műanyag mely erős. A SONAX XTREME védő és tömítő spray segítségével az egész jármű tartósan lezárható és megvédhető a szennyeződésekkel szemben . Néhány szó a Sonax Xtreme Védő És Tömítő Spray 7ml termékről. Tömítő adalék spray gyorscsatlakozóval, ml (leak stop) kedvező áron az eMAG-nál! Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


MESTER TETŐMESTER VÍZZÁRÓ TŐMÍTŐ 310ML. Termékelégedettség: Jól tapad nedves felületen is és enyhén olajos aljzatra is jó. Időjárásálló, UV-álló . Oldószer, glikol, ftalát, izocianát, APEO mentes akril tömítő környezetkímélő csomagolásban.

Szivárgásjelző, korróziógátló, csavarlazító és szilikon spray -k elérhető áron kínálatunkban. Kattintson kedvező áron beszerezhető termékeinkért, és rendeljen! SOFA nyílászárókhoz szilikon tömítő profilok folyamatosan kaphatók szilikon.


MOTIP és TKK márkájú szilikon spray raktárról azonnal kapható! A Sonax Xtreme védő és tömítő spray a lakkfelületen leggyorsabban képezhető tömítő és védő anyag, mely fokozott színmélységgel ajándékozza meg autóját, . Fényezést védő és tömítő waxPrémium minőségű fényezést védő tömítő wax. Bullsone First Class Crystal Coat - tömítő wax spray 1db nagyon puha . Nagytisztaságú szilikonspray 500ml kiszerelésben.


Jelenleg nem elérhető! A United Sealants Festhető Akril Tömítő egy jó minőségű, fehér színű, plaszto-elasztikus, egykomponenses, akril diszperzió bázisú festhető tömítő. Tulajdonságok: Könnyű . Labda tömítő, javító spray. A menetek így védve vannak a korróziótól, a tömítőanyag pedig ellenáll a hagyományos külső és belső hatásoknak.


A mechanikai tömítőanyagok hatékonysága . Válassza bútorszerelvény webáruházunk Kontakt ragasztó spray Zettex X30. Helmipur ragasztó- tömitő munkalap összemaráshoz Világos szürke színű. Nedvességre keményedő 1K Polyuretán ragasztó- és tömítő massza.


FEKETE TÖMÍTŐ ANYAG 85G.

Mipa Horgany alu spray. Helyettesíti azbeszt, gumi. MANNOL SZILIKON SPRAY.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések