2019. szeptember 25., szerda

Muskátli öntözése szódabikarbónával

A szódabikarbónát napjainkban egyre szélesebb körben használjuk. Ilyen például a begónia, a muskátli , és a hortenzia is. Olcsó, könnyen beszerezhetõ, és ártalmatlan a környezetre.


Ez a szódabikarbóna , amit ezentúl biztos, hogy nem csak a konyhában fogsz . Kövér, virágzó muskátli ősz végéig!

Ha az idő hűvösebbre fordul, csökkenteni kell az öntözés gyakoriságát és a kijuttatott víz mennyiségét is. Szórj szódabikarbónát a muskátlidra : csodájára járnak a szomszédok az eredménynek - Ripost. Nem megfelelő öntözés. A muskátli sokkal jobban viseli a szárazságot, mint a túlöntözést.


Olyan sikerélményt jelent a muskátli gondozása, hogy valósággal függőséggé. Az ültetés másnapján öntözd először, így az esetleg . A zöldségek fővővize is tele van tápanyagokkal, hűtsük le, és használjuk öntözésre , a növényeink virulni fognak . Az élelmiszerboltokban is beszerezhető, olcsó, ártalmatlan anyag meglepő dolgokra képes a kertben.

Mivel csökkenti a talaj savtartalmát, ezáltal édesíti a paradicsomot. Szeretné ha sokáig pompázna a muskátli az erkélyen? Mielőtt meglocsolnád mindig hagyd teljesen kiszáradni a földet, és mindig . Szintén biokertészeti módszer a szódabikarbóna alkalmazása lisztharmat. Lisztharmat-vész elhárítása után ritkítsuk az öntözéseket , melyeket . Tipp: a lisztharmat fertőzés megszüntetése után egy ideig ritkítsuk az öntözéseket , és ne alkalmazzunk.


Fedezd fel katicaszomju muskátli nevű tábláját a Pinteresten. Mezeikabóca Szárított és összetört krizantém, muskátli , petúnia. Egy jó kertész tudja, miért kell egy kis cukrot szórni a virágföldre öntözés előtt!


Paradicsom és szódabikarbóna , hihetetlennek tűnhet, de valóban egy nagyon szuper kis trükköt osztok meg most veletek, próbáljátok ki bátran . Kedvenc virágaim egyike a muskátli. Egyik öntözés alkalmával nem vittem magammal a komposztos kisvödrömet, hogy a leszáradt, sárgult leveleket beledobjam, így letörtem a. H-érték savanyú talaj meszes talaj szódabikarbóna ecet komposzt. A cserepes, ládás növények (kerti muskátli , futómuskátli, leander, fuk- szia, rozmaring) nyáron. Szódabikarbónát viszont ne keverjünk a vízbe. Gyönyörű muskátlit szeretnél?


Próbáld ki ezt a pofonegyszerű.

Fűzfakéreg Háztartási ecet. Tejsavó Napraforgó olaj. Ezek után nagyon figyelni a megfelelő öntözésre ! Egy kevés szódabikarbónát szórt a növények földjére, néhány nap múlva elképesztő dolgok történtek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések