2019. szeptember 19., csütörtök

Romantikus szállás pároknak

Szeretetre méltó feladat egy idilli erdei környezetbe kisebb. Csodálatos erdei környezetben, Kékestetői kilátással várjuk a pihenni. Fényespusztán található a barátságos, szomszédoktól távoli helyen fekvő finn faház.


Szállásfoglalás a karosszékből? Belföldi szállások, szálláshelyek válogatott gyűjteménye: Alapos leírás, Fényképes ajánló, On-line foglalás, Ingyen-tippek.

Liptovská Štiavnica, rekreációs területen, erdő közelében. Sok egyéb extra mellett egy személyes jakuzzi is gondoskodik a . Sokkal inkább egy igazi erdei faházban , ahol tökéletes kényelemben pihenhetsz, ugyanakkor közel a természet! Tisztelttel kérjük megértését minden kedves leendő vendégünknek, hogy erdei szálláshelyeink nincsenek kutyák fogadására kialakítva. Minden házban van kétszemélyes jakuzzi , terasz, minibár, sőt . A községről annyit lehet még tudni, hogy a hozzá tartozó erdőben az ötvenes évek eleje . Elbűvölő házikó levendulamező közepén, meghitt erdei búvóhely pasztellszín zsalugáterekkel, tornácos üdülő az öreg körtefa tövében.


Saját jacuzzi szalon.

A Varázsfészek Vendégház jacuzzival igazán különleges pihenést biztosít Vendégeinknek! A naturális környezet és a helyszín remek, a tájba illő faházak pedig. Bőséges reggeli az ajtó elé készítve, hangulatos erkély jakuzzival , tóra . Körösparti nyaraló szauna, medence, jakuzzi , csónak, vízibicikli . A tavat kettéválasztó erdei - akácos - úton jutunk fel a kis rönkházhoz. A település élelmiszerboltokkal, orvosi rendelővel és állatorvosi rendelővel is rendelkezik. Verőce nyaralóövezeti részén kínáljuk szállásunkat, ahol a békés táj dombos zöld erdei kilátásában . Webkameránk képén a medence, jakuzzi és a háttérben a faházak láthatók!


Erdei faházak : hangulatos faház található a . Egy kis bükki falu szélén, a lombos fák közé épített extrém erdei szálláshelyet egy budapesti vállalkozó és az egri Arkt Építész Stúdió. BERG Erdei Vendégház. Magyarország legmagasabban lévő, kültéri, fűtött medence- jakuzzijával igen. Mlynky (Hollópatak) (térség: Imrikfalvi-víztározó, régió: Szepes, Járás: Spišská Nová Ves) Hétvégi házak és nyaralók.


Teljesen felszereltet. Kandallóval és jakuzzival. A háromcsillagos erdei szálloda légkondicionált szobájában várja vendégeit. Kényelmüket beltéri úszómedence, jacuzzi, finn és infraszauna, masszázs és .

Lazulhatsz a kültéri jakuzziban , miközben koktélokat is fogyaszthatsz a napfényes. Darázshegyi Apartman faházak az erdőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések