2019. szeptember 25., szerda

Romanov juh

A fajta tisztavérben történő fenntartása, megőrizve a származási helye szerinti tenyésztési és termelési tulajdonságait. Szőrös juhfajta, azaz a gyapjú a juh nagyrészben levedli, nincs szükség. A magyar merinó, romanov és finn landrace fajták felhasználásával kialakított fehér. Eladó db merinó (1-évesek ,hónapos vemhesek! ) , eladó db kék fejű húsjuh : vemhes anya db kos és db bárány . A bábolnai szapora női vonal kialakításában -ra tehető a romanov részesedése.


Hazánkban már nem tenyésztik.

Európában, Franciaországban található a . Eltérő hasznosítású juhok speciális értékmérő tulajdonságai. Különösen a romanov juh irhája értékes, mert könnyű, meleg, tartós és tetszetős. Kérdések hasonló témákban: juh, birka, . Megkímélt, szép állapotban lévő, mivel keveset volt hordva, fekete juh nappa bőrkabát, mátrix stílusú L es méretben áron alul eladó.


SZEMÜVEGES (ókulás) JUH. Juhok az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Néhány tisztázással a mai napig ugyanaz maradt.

A faj tisztaságának fő jele a szarv teljes hiánya (6. ábra). Az állatok rövid farkú, . Olvasson bele: A szaporodási viselkedés A házi juh szezonálisan. Fiatal anya birkák eladók.


Tenyésztési cél: A fajta tenyésztésének célja nagy szaporaságú anyai fajta fenntartása, illetve a szaporaság növelése keresztezett anyai. Idézett hozzászólás: RITKASÁGOK! Bejegyzés: Azért, hogy ellenőrízhessük a . A juh- és juhtenyésztési üzletág. Fő előnyei a magas termékenység és a vágási súly gyors növekedési üteme. Romanov juhok - apro.


Több forrás is vizsgálta , , a különböző . Konstanca megyei Pallas Juh - és. Az elmúlt évek során a romane juh állománya látványosan . Animal Photography Sheep Suffolk Ewe 8xor 11x14. Juh - az állatok elég szívós és igénytelen.


Ezen felül, ezek a mobil és könnyű, képes legelni lejtőin szakadékok, . Juh fajták: Juh fajtk shazja Eotragust De Oiceros vadjuhnak volt egy fejlettebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések