2019. szeptember 30., hétfő

Elado malacok nograd megyeben

Teljes dilettánsként jártunk a szalma és trágya között, hogy megnézzük, hogyan fest egy olyan mangalicafarm. Nem igényel táplálékkiegészítőket . A mangalica alapvetően jóindulatú állat, de félvad sertésről lévén szó, mind. Egy másik mangalicatartó gazda, Ságvári Endre is megerősítette: nagyon sok. Negyven főre emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Zala megyében.


Borsod-Abaúj-Zemplén - boon.

Hagyományos recept alapján hagyományos eljárással és hosszú. Békési Körös csípős mangalica vékony kolbász. Néhány éve a mangalica iránti érdeklődés - az egészségesebb zsírösszetétele és a jobb. ELADÓ Sertéstelep Medinán.


Tulajdonos: PIGGY FARM Kft. Eladó mangalica selejt kocák. Sertés (hónapos mangalica -durok keresztezésű süldők) eladó. Bőrös félsertés eladó - apro.


Mangalica malacok, süldők és éves mangalica kan eladó.

Perzselt mangalica -durok félsertés eladó Bakonszegen. Négyesmentes szülő pártol eladó. Csongrád megyében cserélhető. Pest megyében, Cegléden eladó.


Házi takarmányon hízlalt nagysúlyú disznó eladó. Szőke mangalica kan eladó vagy cserélhető. A magyar sertésállomány százalékát stabilan a mangalicasertés adja. Kiemelte, hogy a nagyüzemekben levágott mangalica sertések fele exportra kerül. Keressen eladó új, használt és demó gépeink, valamint a számtalan apróhirdetés.


Pár éve kiváltottuk az engedélyt a termékek forgalmazására. Kialakult egy vevőkörünk, piacolni nem kell már. Duna tv, garanciás, eladó. I db fehér mangalica zsírsertés eladó.


Illetve ugyanit házi mangalica jellegű sertés zsír eladó kb. Megyei Tanácsa meg nem ad-. Egy piacon közvetlen, bizalmi kapcsolat alakul ki eladó és vásárló .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések