2019. szeptember 25., szerda

Szürke cserepeslemez

Sárgaréz rúd (CuZn39Pb3). Főleg a forgácsolásban használatos anyag. A ólomtartalom jól töri a forgácsot, a megmunkálás során tűforgács keletkeztik. A forgácsolás alapvető jellemzője, hogy az előgyártmányról egy arra alkalmas . Kulcsszó: forgácsolás fúrógépen esztergálási munka fonodai gép alkatrésze. Wuxi Hoohi Engineering Co.


Ajánlott forgácsolási adatok Phoenix Futura fúrókhoz. MACHINING TURNED PARTS, precíziós forgácsolt alkatrészek, precíziós mart. Nagysebességű forgácsolás (HSC). A szerszámokat háromszög, négyszög, valamint kör alakban forgalmazzák és . Ha összetett bonyolult. Szerszám (katód): vörösréz, sárgaréz vagy rozsdaálló acél.


Jelenleg db CNC forgácsoló géppel, 2db CNC daraboló géppel és egy CNC. Foglalkozunk ötvözetlen-, ötvözött acélok, saválló anyagok, réz , alumínium . Ezek mellett azonban nem árt tudni, hogy az új, környezetbarát ólommentes sárgaréz ötvözetek forgácsolási paramétereit máshogy kell megválasztani, mint az . Cégünk fő tevékenysége a gépi forgácsolás hagyományos és sorozatgyártó automata gépeken . Forgácsolóerő, a forgácsolás teljesítményszükséglete. Speciális geometriák acél- és sárgaréz -megmunkáláshoz.


Egyéni vállalkozóként gépi forgácsolással , ezen belül fúrással, marással és. Huzalszikra forgácsoló gépeinkkel mindenféle fémes anyag megmunkálható ( réz , alumínium is). D-s, illetve műszaki rajzokról készítjük a megmunkáló . Ezzel ellentétben, Európában a réz a legelterjedtebb elektróda anyag.


Réz földelősín, vezetősín, profil, lemez és forgácsolt alkatrész gyártás, igény szerint hajlítva, ónozva, menetes, menet nélküli vagy ovális furatokkal. Az öntőszerszámokkal készített öntvények is sokszor sárgarézből. Cégünk teljesen magyar tulajdonban lévő éves forgácsolási múlttal.


Hasteloy, Inconel és más általánosak mint: réz és alumínium ötvözetek. Az egyik legkönnyebben megmunkálható ötvözet, nem rozsdásodik, jó hő és villamos vezető. A nagysebességű forgácsolás alkalmazási területei: Szerszámgyártás (edzett szerszámacélok, réz , öntöttvas, alumínium, grafit ), Kisméretű alkatrészek . Kemény és rideg anyagok (öntöttvas, sárgaréz , bronz) forgácsolásakor keletkezik.


Hosszú fúróknál csökkentsük az előtolást. A megmunkálhatóság javítása érdekében a réz alapanyagokat,. Klikkon - professzionális réz szerelvények, sárgaréz megmunkáló gyártók és Kínában.


Ha testre szabott termékek versenyképes áron vásárolni megy, . Hatékonyságnövelés a PKD forgácsoló szerszámok területén - GINOP-2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések