2020. január 14., kedd

Színes műanyag ablak vélemény

Akril festékek széles választéka, fényes, sötétben világító, glamour, gyöngyház, krémes, delicate, chameleon. Minden, amire akrilfestéshez szükség lehet. A falfestékeken kívül árusítunk még zománcfestékeket illetve dekorációs és spray festékeket is.


A piacon jelenleg kapható legjobb termékeket kínáljuk, melyek . Dekorációs termék, arany és ezüst színekben.

MATT-FEKETE a Kontakt- és felületkezelő spray, behúzófolyadék kategóriában - most 1. HG PVC és linóleum folyékony fényezszappan. Mágnesezhető festék fekete 4ml Mágnesezhető fekete festék spray , amely képes. Kül- és beltéri festékek és kiegészítő termékeink széles választéka webshop szolgáltatásunkban vagy BAUHAUS szakáruházainkban. Motip - Metál piros festék spray , 4ml a Festék Spray -k kategóriában - most 2. A PintyPlus HOME a jövő festék sprayje, amely otthon, akár beltéren is használható, szinte.


Gyorsan száradó vízbázisú festék , amely alkalmas fára, fémre és PVC -re, belső és külső felületekre.

Korszerű összetétele rövid idő alatt tartós színű . Aqua Primer vizes bázisú, akryl alapú adhéziós alapozó fémre, fára, PVC -re. Dupli Color Sprayplast lehúzható folyékonygumi festék spray. Speciális festékek vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Használati útmutató: A felületet alaposan meg kell tisztítani nedvességtől, . Kiváló karcállóságú, korróziógátló festék TRINÁT spray keréktárcsafesték. Csempe-, tégla-, kőhatású PVC falburkolatok. PVC felületekre TRINÁT unitop univerzális festék.


Dekoratív , mosható, PVC falburkolatok. Konyhába, fürdőbe kifejezetten ajánljuk. PVC , és a coil- bevonatú . MASTON Effect Stone Sandstone homokkő hatású 4ml festék spray. A PVC -festékek egyszerűen kiválóak a hibaképződés és a blokkolásgátlók. Ne gondolja, hogy a műanyag festék spray -kannákból csak a dekorátorok guruja . Evolution akril lakk spray 200ml - Festék Spray széles választékban.


A PintyPlus kínálatában elérhető szinte minden típusú festék spray lakossági és ipari.

Bútorfestés az új PintyPlus HOME vizes bázisú festék sprayvel. Két kompnensű poliuretán spray rendkívül rugalmas bevonatot képez a felületen. Akkor nagy segítségedre lesz a PVC festék egy vagy két rétegben.


Az egyszerű , gyors és olcsó megoldás erre a szilikon spray , amivel . Kemény műanyagok, PVC (műanyag alapozó használata javasolt) 7. Festék spray kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Gumifesték Megvédi Az eredeti állapotot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések