2020. január 12., vasárnap

Plymouth jérce

Feher plymouth tojas elado. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - plymouth. A jérce nevet a tojás megkezdése után a tyúk név váltja fel, amit a. Sávozott plymouth tenyésztojás 1ft db Áprilisi jércék kakasok eladó. Egyazonokból kezdték el tenyészteni, az Amrockot, mint plymouth rock-ot.


Mindkét tyúkot ugyanannak a fajtának egy-egy variánsaként értékelik, úgy, mintha . Baromfi pestis, gumboro betegség ellen x, Haszonállat. Jersey és Australorp. Habár mindkét fajnál.


Csere plymouth jérce ,magyar kacsa érdekel. Idei indiai viador növendékek db (jérce, kakas sötét fácán barna színben) -Texán költő . Egy japáni kotlóstyuk darab plymouth csibév~l. Kendermagos plymouth tyuk kakas jérce. Belga kendermagos Mechelner tojás csirke jérce tyúk kakas baromfi.


A pecsenyecsirke tenyésztésében a sávozott plymouth fajtának megszűnt a szerepe. Tyúk (tojóhibrid), HY-LINE Brown ( jérce ), Hasznosítás: végtermék. Tyúkok, baromfi, baromfik a rendezvényen. A jóval később kite- nyésztett fehér plymouth vonalakat a. A tojóhibrid jércé. Ennél magasabb a kendermagos kopasznyakú x new hampshire és a kendermagos kopasznyakú x fehér plymouth jércék húsának foszfortartalma.


RIG8Y JERCE KAMIAH KELLCGG KENORICK KIveERLY HARRISON KUNA. Ezenkívül említésre méltó fajták fõként a vegyes hasznosítású állományoknál a rhode islan a new hampshire, a sussex és a plymouth rock. Kérdések hasonló témákban: szabad-e, tyúk, csirke, tartás, Bábolna, jérce. A jérce - és tojótáp, valamint a tojás felvásárlási és fogyasztói átlagára.


Kicsit félénkek,de majd megszokják az új helyüket. Plymouth , esetleg ezek első generációs(F1) keveréke. A zengő plymouth -ról van szó. Nagytestű fajta, átlagos.


Valamivel kevesebb tojást tojnak évi szinten, mint a jércék. Ha valaki városban él és . SOELN JERCE , A P, A.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések