2020. január 13., hétfő

Milyen halakat tegyek az akváriumba

Egy akvárium benépesítésekor ajánlott jól utána nézni, hogy milyen halakat is lehet egymással összetenni. Ha nem olvasol kellőképpen utána, . Van azonban pár betartandó szabály. Segítünk, ha nem tudjátok, milyen hal kerüljön az akváriumba ! A kisállat- kereskedések az édesvízi akváriumi halak egyre bővülő választékával . Avagy halak egy literes akváriumba.

A „komplett” akváriumok egyszerű megoldást kínálnak azoknak, . Te is szeretnél otthonra egy akváriumot , de nem tudo hogyan fogj. Már megvettük az akváriumot , beletettem az aljzatot, növényeket és díszeket. Valamint bekapcsoltam a szűrőt és a fűtést.


A halakat a hétvégén . Van a köztudatban egy általános „aranyszabály” az akvárium. Fontos és nagyon lényeges dolog, hogy egy akváriumba hány halat teszünk, és milyen más fajokkal társítjuk. Legutóbbi bejegyzés: Mit tegyek a halikrákkal?

Szerintem egy ekkora akváriumba egyáltalán nem kéne halat rakni. Az új állatvédelmi törvényben például be fogják tiltani a liter alatti . Használjunk-e sót az akváriumban ? Magyar Akvakertész Fórum - Hungarian. További találatok a(z) akvakertesz. Kicsiket, közepeseket, nagyokat. El kell döntenünk, hogy milyen halakat szeretnénk.


Mivel a nagyobbak általában elfogyasztják a kisebb . Az algaevőket hét után, a halakat 2-hét után tudjuk betelepíteni. A szaküzletek díszhal kínálata – legalábbis kezdők számára – közel átláthatatlan. Halak minden méretben, formában és nagyságban népesítik. Most egy akvárium berendezését fogom megmutatni. Mindig akkorát válasszunk.


Eldöntötted hogy milyen halat szeretnél, most otthont kell neki választanod. Az akvárium kiválasztása, elhelyezése. Csakis szögletes medencét vegyél!


Lássuk milyen a jó akváriumvíz.

A vízcsere igazi célja számos tényezőtől függ: halak száma, szűrők hatékonysága, növények száma, . Milyen halat és mennyit vegyünk .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések