2020. január 23., csütörtök

Mitől tojnak sokat a tyúkok

A kettőshasznosítású tyúkok tojótáp etetése mellett fejtik ki legjobban . A baromfi ól elhelyezésekor ügyeljünk arra, hogy szélvédett, napos helyen legyen, emellett legyenek. Csirkenevelés - Etetés -itatás. Nagyüzemben a tojótáppal etetett tyúkokat minden évben lecserélik. Végezetül térjünk vissza cikkem elejére.


Azok vagyunk, amit megeszünk. A sertés, a juh, a kecske, a nyúl és a baromfi etetése , takarmányozása. A napos csibék hőszabályozó képessége még nem alakult ki, ezért a nevelés elején. Fürjeinket a Vitafort Zrt takarmányaival etetjük. A frissen kikelt csibék alig esznek, isznak.


Hollandiában az illetékes hatóságok – részben az állatjóléti aktivisták kezdeményezésére – elrendelték, hogy a naposcsibék etetését a . Ha megfázik a naposcsibe , nagyon magas elhullással jár. Míg csibe addig megértem, de aztán mi értelme van. Kivéve a naposcsibéknek , mert ilyenkor ajánlatos kamillateát adni nekik. A kelés két-három napig tarthat. Fontos megjegyezni, hogy a keléskor a tojásoknak sok nedvességre van szükségük, hogy a csibe könnyen fel tudja törni a . A naposcsibe -nevelésben illetve a jércenevelésben olyan tenyészállomány előállításra.


Ez az öntáplálkozási időszak óráig tart, azt követően etetni kell. A csirke táplálékát a kikelés utáni első 24–órában a sziktömlő biztosítja, ezután a kotlóst és a csirkéket külön etetjük. Egy napos csibe táplálási követelményei nagyon különböznek egy 18. Közvetlenül azután, hogy a csibék inkubáltak és inkább kiszáradtak, azt. Csibék etetése és etetése.


NAPOSCSIBE rendelhetö ELADÓ-Napos csirke Broiler, Baromfi. Etetés : 1-hetes koráig jó minőségü inditó tápot kell adni a csibéknek. Párnapos eltolódással így lesz ez most is – magyarázza Nagy György,. Azt ajánlanám, hogy a tápon nevelt csibék etetése még jó ideig . Amennyiben teljes értékű keveréktakarmány etetését végezzük, a következő . A tojóhibrid csibék optimális hőmérsékleti igénye ( csibemagasságban ) napos.


Legyen napos helyen, de legyen a köré kialakított udvaron árnyékos rész is. A baromfik helyes takarmányozásán nagyban múlik a gazdaságos tartásuk sikere. A nevelőtáp etetésével megkezdjük az intenzív hizlalást.


Naposcsibéknek indítótápot ajánlott adni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések