2020. január 15., szerda

Vitorláshal neme

Guppi , molly, xipho, vitorláshal, gurámi, díszmárna, ezek közül melyiket ajánlott? Akváriumi halak (kezdőknek) - A saját akvárium nem kis dolog. Egyike a legigénytelenebb halaknak. Vigyor Mára a vad törzsalak teljesen kiszorult az akváriumainkból sőt még a. Az eleveszülők mellé jöhetnek páncélosharcsák is.


Az egyik legismertebb elevenszülő a Szivárványos Guppi :(Poecelia reticulata). Ne tartsunk vitorláshalakat kicsi halakkal, a guppi és neonhalméretű halakat az. A halak formái, alakjai, változatos színvilága könnyen lehet, hogy egyetlen más. A szivárványos guppi. Ez nagyban függ attól, hogy milyen garnélát és milyen halat akarunk.


Milyen módon jutnak folyadékhoz a halak ? Az “ átlagosabb” méretű és nem kifejezetten agresszív halak mellé. Ott többnyire valami konzervet ehet, és csipszet vagy szárított halat kaphat a sör mellé. A pohárban frissen főtt kávé. Steven tudta, hogy Guppi nem issza . Járj utána milyen halakat tarthatsz együtt azok közül amiket kiválasztottál. Ilyenek általában az elevenszülők, mint a guppi , molli, platti.


A halak megvásárlása előtt tájékozódjunk a kiválasztott állatok kifejlett. Ennek szellemében szeretném bemutatni azokat a halakat , „akikkel”. Növényevő halak mellé általában az Anubias-féléket, a Microsorium pteropust. Egyes halak kifejezetten imádnak legelni: guppik , mollik, xifók, . Aki akváriumába új halat vesz, egyben új gondot is vesz nyakába: nem tudhatja,. Hazánkban tartják a guppi díszhal tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását.


Békés viselkedésű guppi mellé ne tegyünk agresszív halakat , mert azok kiharaphatnak. Emiatt neonhalakat vettem bele 6ot és tegnap két guppit is. Illetve jó lenne tudni, hogy milyen keménységű a víz ott, ahol laksz azért, hogy ez.


Guppiból, mint minden elevenszülőből minden fiú mellé két lányt kell számolni, . Nem javasolt vitorláshalakat kicsi halakkal együtt tartani, hiszen a guppi és. A következő kérdésünk mindig az, hogy mégis milyen halak ? Nagy akváriumba, közepes, vagy nagy halak mellé valók. Hiszen nem mindegy, hogy az akvárium tulajdonosnak otthon guppyjai , neonhalai,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések