2020. január 15., szerda

Összecsukható fekvenyomó pad

Teljes értékű fekvenyomó pad , akár a szekrény mögött tárolható. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Helytakarékos, mégis stabil erős szerkezet.


Ferdepadként felüléshez is használható. Tárcsa tárolási és összecsukási.

A JetStream Összecsukható kombinált fekvenyomó pad egy masszív 50mm-es erős acél szerkezetből készült vázszerkezet, mely minőségi porszórt festést . Bench Body Solid Christopeit HAMMER Sport AG Horizon Fitness Impulse Fitness inSPORTline Kettler Magnus Marcy Powerline Powertec Robust Spartan. Megújult a Decathlon. A Decathlon weboldalán a nagyobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használunk . Minőségi univerzális és sima fekvenyomópad és fekpad nagy választékban, ingyenes. A Spartan fekvenyomó pad masszív vázszerkezettel rendelkezik.


Kategóriájában kiváló teherbíró képességgel bír, mivel 100kg-os felhasználói teherbírása . Teljes körű súlyzópad különböző izomcsoportok edzésére.

Ez a súlyzópad kötelező azok számára, akik újak a súlyzós edzés területén. DUVLAN Basic fekvenyomó pad segítségével, amely pillangó karokkal is rendelkezik. Az edzőpad segít a váll, . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra,. Kényelmesen elfér a szekrény, fal mellett. Life Gear Fösszecsukható fekvenyómópad.


A GR-WBfekvenyomó pad támasszal és húzódzkodó állvánnyal, számos gyakorlat végzésére alkalmas. A pad összecsukható , ennek köszönhetően . Jön kiegészítve egy súlyzópa egy súlyzó és egy pár súlyzók, ez egy otthoni tornaterem készlet. Speciális kialakításnak köszönhetően a pad összecsukható , helytakarékosan a fal mellé támasztható. A termék kizárólag otthoni használatra alkalmas!


Az Fösszecsukható fekvenyómópad talán jó lehet. Olcsó eladó új és használt összecsukható fekvenyomó pad. Akciós padok, edzőpad Súlyzópad . Fekvenyomó, állítható és sima padok.


Olcsó új eladó és használt Összecsukható fekvenyomó pad.

Szállítási idő: 1-nap. KLARFIT KSerősítő állomás, súlyzópa fekvenyomás , húzókábel. Legfrisebb online webshop pad árak. Capital Sports Flaptor összecsukható erősítő pad , fekete.


VidaXL házhoz rendelés. Kiváló minőségű fekvenyomópad a mellizom hatékony edzés érdekében. Alkalmas fekvenyomó, lábnyújtó és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések