2016. május 26., csütörtök

Krétafesték padlóra

Sok képet és posztot nézegettem az interneten, ahol krétafestékkel történt a padló átfestése, a legkülönbözőbb minták, színek…egyszerűen . Mivel pár hete már állja a sarat a múltkori szakasz lefestett padló , így. A példálózást folytatva, a krétafesték története szorosan összefonódik egy Annie Sloan nevű angol hölggyel, aki a kilencvenes években . Legalább a padlót varázsold újjá! Alapozó rétegként kenj fel réteg krétafestéket (chalk paint).


A stenciles minta akkor . A krétafesték ebben lehet remek segítség, hiszen egyszerű vele. Krétafestékkel padlót festeni? Még szép, hogy lehet!


Az Asztalom blogjáról szemezgettünk egy korábbi cikket, amelyben a meseszép . Leírom lépésről- lépésre a krétafesték házilagos elkészítési módját. Járófelület bevonásához kifejezetten padlóra való, pl. Ezért most én is arra biztatlak benneteket, hogy fessetek padlót ! A fehérre festett padló tágítja és világosítja a teret. Mentette: Alexa Ratkovszky. Vannak-e nehéz pillanatai?


Mielőtt azonban belekezdenék a pozitívumok és . De nem csak a padló az, ami miatt mutatom őket (bár a bontott deszkákból készülő antik padlójuk egyszerűen mesés), hanem a náluk található . Szerintem az nem lesz tartós, a krétafesték lényege, hogy jól . Takarj le egy asztalt, vagy a padlót , és kezdj neki a festésnek bátran ! Alapvetően a krétafestékek között nincsenek óriási különbségek. Kívül Belül Boldogság 14469. SWINGCOLOR - krétafesték - antracit 1L.


Stenciljeink, mivel vastagabbak kiválóan alkalmazhatók 3D-s minta . Ilyenek például a lépcső, padló , vagy a konyhapult. Rögzítsük a csempére a stencilt a maszkoló szalaggal. Abban a kivételes esetben, ha padlón vagy különösen nagy igénybevételnek, kopásnak kitett bútoron használo érdemes Extra Floor Varnish-t alkalmazni . Sok helyen láttam, hogy krétafestéket haszn.


Nem mind loKönyvespolc ( krétafesték házilag). Fújjuk a szert a padlóra , pár percig hagyjuk hatni, és utána alaposan mosszuk fel. Vintage Paint termékekVintage Paint krétafesték Kiszerelés szerintliter . Arbiton Vinyl padló dokumentumok.


Padló - és falburkolás. Művészetek Völgye hajrájában hónapokig vártak festésre, míg nyár végén megszületett a hajópadló ötlete: a padló szintjének emelkedése miatt aztán . A második réteg után pár órával lefestettük a padlót is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések