2016. május 31., kedd

Többrétegű tüll szoknya varrása

A tüll szoknya készítése egyszerűbb, mint gondolnád! Varrás nélkül te magad is elkészítheted otthon a kislányodnak. Mutatjuk a tütü szoknya . Nem kell hozzá varrógép.


Jó alak kell hozzá, az tagadhatatlan, de akinek az megvan, hát szerintem bátran viselje! Varrni egy tüll - szoknyát saját kezével lépésről lépésre fényképekkel.

A különböző stílusok és. De ez a többrétegű modell csak törékeny lányok számára alkalmas, teljesebb hölgyeknél nevetséges. A csodálatos tüll szoknya többrétegű lehet, alsókabát és fodros. Tutu szoknya - ez minden kis és nagy hercegnő álma, amely varrás nélkül is megvalósítható.


Hogy bolyhos tüll szoknyát készítsen egy lánynak saját kezével,. Minden nő önállóan varrhat egy tutu-szoknyát még a varrás művészetének speciális ismerete. Tipp: Ne feledje, hogy a többrétegű tutu szoknya gyönyörű a karcsú lányoknál. Jelmezekben már készítettem tüll szoknyát , de úgy gondoltam, külön videóban bemutatom a.

Az első dolog, amelyre szükség van egy csodálatos tüll szoknya varrására egy lány számára,. Ez a lecke után többrétegű prémes szoknyát kaphat tüllből. A szoknya varrására a padlón az ábra szokásos paramétereihez három dimenzióra van.


Vegyük be annak érdekében, hogy varrjon egy tüll szoknyát. A népszerű modellek között megtalálhatók az egyrétegű és a többrétegű szoknyák is. A tüll tutu szoknyák nemcsak a kis hölgyek viselhetők.


A felnőtt lányok használhatják ezt az egyszerű és olcsó anyagot azonos ruhák varrására koszorúslányok . Többrétegű tüll szoknya derekának egyszerű varrása. Tüll szoknya jelmezhez. További ötletek számodra. Személyre szabott ötletek. Szoknya szerkesztése, modellezése.


Díszzsinórok (hengeres, lapos). Méretes szabásminta: a méretre készített ruhák egyedi szabásához varrás -,. Számomra eddig a tütü egyet jelentett a tüllel és nem igazán érdekelt a téma, míg el nem. Ez már igazi puffanccsá teszi a szoknyát és nem lesz átlátszó.


A szalagot alul a csomókra varrjuk rá, szintén ráncolva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések