2016. május 20., péntek

Rézcső roppantógyűrűs idomok

ROPPANTÓGYŰRŰS RÉZ IDOMOK kategória. A roppantógyűrűs idom idomtestből, fémes roppantógyűrűből és szorítócsavarból áll. Az összekötendő rézcsövet ütközésig az idomtestbe kell tolni és a . Szerelvény webáruház Fűtési szerelvények - csövek - idomok - radiátorok - csapok - szivattyúk.


Szűrés gyártóra ebben a kategóriában:. Roppantógyűrűs idomok nagy választéka rézcsőhöz.

Amikor nincs lehetőség forrasztásra, nem áll rendelkezésre présgép, vagy egyszerűen csak azért mert . Réz csövek és idomok. Megbízható munkaruhák, véd? A rézcső külső környezetével és a benne . GENERÁL FITTINGS réz roppantógyűrűs T- idom 10mm-től 28mm-ig.


Csövek, csőrendszerek, idomok. E kötésfajtáknál nem forrasztjuk az idomokat a rézcső végeihez, ezért itt gondolnunk kell arra, hogy nem szabad a csöveket. A kapillárisan forrasztható fittingek családja.

Rézcsőszerelés ABC-je - 1. Ezek az idomok vörösrézből, bronzból és cinkmentesített öntvényből készülnek, 6-2mm átmérőjű vörösréz . Varrat nélküli, kör szelvényű rézcsövek víz és gáz részére, egészségügyi és fűtési alkalmazásra”, angol. Présidomok a hűtéstechnikában. Csatlakozó idom ( roppantógyűrűs csavarzat, R ¾ × 18) a rézcsőhöz 1× 2. Ez adott esetben a rendelkezésre álló rézcső (3. ábra, 4. poz.) segítségével . SILMET 15xmm PVC bevonatos,tek. Ingyenes Szaktanácsadással Állunk Kedves Látogatóink Rendelkezésére! X” kivitelű keresztidom.


Ha lágyvas- vagy rézcsövek csatlakoztatásához HERZ roppantógyűrűket alkalmaz, tartsa be az EN. Golyóscsapok A-tól Z-ig. Kalorikus rézcső hálózat méretezése Tervező programmal!


GENERAL FITTINGS réz roppantógyűrűs egyenes csatlakozó külső menettel 10mm-tól 35mm-ig. Vágógyűrűs toldó idom rézcsőre – Csatlakozás: – mm rézcsőre. Kétoldalon menetes vagy roppantógyűrűs szerelvény elhelyezése . Csempedugó … Forrasztóón (SnCu3) 2mm, 3mm. Betonszerkezetek beton.


Ft Bruttó ár: 4Ft.

Vörösrézcső , rézcső , fűtéscső Vörösréz cső árlista és súlytáblázat. Nyeregidom felhegesztése, leágazás kialakítása megfúrással. PE csövek kapcsolása roppantógyűrűs idommal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések