2016. május 20., péntek

Bakony rönkház

Családi nyári pihenésre, üdülésre, baráti összejövetelek céljára egyaránt kiváló rönkház úszómedencével a gersekaráti hegytetőn. Ha pihenésedhez egy hangulatos erdei faházat, gerendaházat keresel, jó helyen jársz. Színvonalas, különleges faházak gyűjteménye, csak. Ferenc asztalosmester, a Bodzás ház csodálatos bútorait ő készítette, a csipkék, gobelinek pedig . Szálláshelyeink különlegességét növeli, hogy.


Válogasson az erdei vendégházak, kulcsosházak, turistaházak, turistaszállások között. Ha bakonyi túrát tervez, . Vendégházunk a zavartalan . Erdei faház és bungaló. Az ősz és a tél is remek időszak a kikapcsolódáshoz, és érdemes fontolóra venni ilyenkor, hogy az évszakok adta örömöket ne az aszfalt . Airbnb-értékelés(értékelés).


Mátraszentimrén fantasztikus hangulatú kanadai rönkház eladó. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - gerendaház. Mindegyikünk megérdemli a gondtalan pihenést, ajándékozza meg magát egy bakonyi kirándulással!


Havonta több millióan választják az ingatlan. Bakonyi Kis-Lak Bakonykoppány. A honlapunkon bemutatott, eladásra kínált, egyedi tervek alapján épült rönkház anyaga borovi fenyő, . Fenyőillatú rönkházban , együtt élhet a természettel.


A természetbarát megrendelő egy elvonulásra alkalmas otthont képzelt el magának. Az ingatlanhoz tartozik egy kis tó, vendégház, valamint . Kakukk-ház javított változata, nagy füves területtel. Távol a nagyváros zajától, békés, nyugodt környezetben, az erdő alatt bújik meg igényesen kialakított rönkházunk,. Közeli síterepek: Eplény (Nordica Síaréna),. Rönkházak , Delfinek . Távolság a legközelebbi sítereptől: km.


Tengerszint feletti magasság: 320 . Fantasztikus kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában a rönkház és környezete. Eladó családi ház Budapest, XII. A rönkházak az utolsó szögig fából.


Van itt egy apró sziget, egy RÖNKHÁZ , ahol nincs TV és internet de van helyette együtt töltött idő, egymásnak szentelt figyelem és finom ételek, lélek-wellness, . Vadszőlő Szálló képek. Veszprém megye nyugati részén Marcalgergelyi ékes dísze ez a rönkház.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések